Som úplne na dne

Príspevok v téme: Som úplne na dne
Resd

Pekný deň prajem . Som úplne na dne :( môj život nestojí vôbec za nič ... nemám žiadnych kamarátov a dlhé roky nevidím zmysel v mojom živote . Nemám už fakt na nič chuť :( po psychickej stránke som na tom dosť zle a vôbec nespavam .. mám jeden problém ktorý neviem vyriešiť a to sa proste ani nedá :/ .. som ešte k tomu strašný trémista a nad všetkým neustále furt premýšľam .. dokonca aj v detstve som zažil len ponižovanie ...

Sally357

Zjavne to na teba vsetko dolahlo, a k tomu neriesitelny problem... poznam take dni. Kludne mi napis, budem rada.
sallyhope357@gmail.com

debilneotazky

zmysel života si vytváraš sám... ked budeš sedieť na riti a lutovať sa tak ten zmysel života sa pred tebou neobjaví...!

Tomas12345

No tak problem je to ze dobre nespis, ked clovek spi zle tak potom ma väčšiu tendenciu k depkam a samovrazednym myslienkam.

Hovoris o nejakom probleme ktory nevies vyriesit, o aky problem sa jedna ? Tento problem je zrejme za tou tvojou nespavostou.

Mimochodom to ze nemas kamaratov z toho sa netrap, ja tiez nemam realnych kamaratov s ktorymi by som chodil von, no mam aspon internetovych kamaratov, svoje konícky, vieru v Boha a to mi ku stastiu staci. Naozaj pokial clovek nie je nejako fakt tazko chory alebo pod mostom tak to netreba az tak hrotit.

Benedick50

Pekný deň prajem..som tupé tučné škulavé dedinské sprosté hovado ktoré nemá čo robiť.Tupý sprostý dedinský smradlavý hajzel.Pedofíl homosexuál debil úchylák v jednom.Jeden retardovaný škulavý debilný zvratok.Kanálové prašivé svinské hovado ktoré malo už dávno skapať.Znásilňujem deti a preto som zahambený úchylný smrad.

Jana Lukacova

Resd: účinné riešenie ako sa odraziť od dna existuje :)...a súvisí s tým, čo ste prežil - s emóciámi, ktoré vo Vás ostali neprejavené...

Ak sa rozhodnete pre zmenu, pokojne ma kontaktujte budem Vám rada nápomocná.