Pekný deň prajem . Som úplne na dne :( môj život nestojí vôbec za nič ... nemám žiadnych kamarátov a dlhé roky nevidím zmysel v mojom živote . Nemám už fakt na nič chuť :( po psychickej stránke som na tom dosť zle a vôbec nespavam .. mám jeden problém ktorý neviem vyriešiť a to sa proste ani nedá :/ .. som ešte k tomu strašný trémista a nad všetkým neustále furt premýšľam .. dokonca aj v detstve som zažil len ponižovanie ...
Som úplne na dne
Zjavne to na teba vsetko dolahlo, a k tomu neriesitelny problem... poznam take dni. Kludne mi napis, budem rada.
sallyhope357@gmail.com
zmysel života si vytváraš sám... ked budeš sedieť na riti a lutovať sa tak ten zmysel života sa pred tebou neobjaví...!
Ja som si myslela ze to pise zena a to muz.....
No tak problem je to ze dobre nespis, ked clovek spi zle tak potom ma väčšiu tendenciu k depkam a samovrazednym myslienkam.
Hovoris o nejakom probleme ktory nevies vyriesit, o aky problem sa jedna ? Tento problem je zrejme za tou tvojou nespavostou.
Mimochodom to ze nemas kamaratov z toho sa netrap, ja tiez nemam realnych kamaratov s ktorymi by som chodil von, no mam aspon internetovych kamaratov, svoje konícky, vieru v Boha a to mi ku stastiu staci. Naozaj pokial clovek nie je nejako fakt tazko chory alebo pod mostom tak to netreba az tak hrotit.
Email je platný a vždy bude!
Pekný deň prajem..som tupé tučné škulavé dedinské sprosté hovado ktoré nemá čo robiť.Tupý sprostý dedinský smradlavý hajzel.Pedofíl homosexuál debil úchylák v jednom.Jeden retardovaný škulavý debilný zvratok.Kanálové prašivé svinské hovado ktoré malo už dávno skapať.Znásilňujem deti a preto som zahambený úchylný smrad.
Nestresuj sa tolko a zacni si verit, ale na tom musis najprv pracovat...