Chcem sa zabit

Príspevok v téme: Chcem sa zabit
Satanistka123

Ahoj mam 14 a chcem sa zabit.
Nikto si ma nevsima bsetci mi len nadavaju. Jedna baba sa mi vyhraza. Rodicia si ma nevsimaju som im u pici. Ale aj ked ich nezaujimam vsetko mi zakazuju za obycajne kokotiny. Neistale mam zaracha. V skole sa so mnou nikto nebavy lebo som sa pohadala so spoluziackov a ta je “kralovna”. Takze nikto sa so mnou nebavy. Jedine kamaratky ktore mam byvaju daleko.... Jediina vec ktora ma drži na žive je jeden chalan....

Pagadi

Nuž, ono niekedy si človek povie, lepšie je byť kráľovná ako smutný kráľ, ktorý to už má všetko v paži:-) Ale nie:-)

Gima

Ukončiť život v puberte kvoli tomu, že nevieš byť samostatná a nezávislá od ostatných je fakt ubohé. Nevšímaj si ich rovnako, bud sama sebou a dokáž im, že sa vieš baviť aj bez nich.

Tomas12345

Nikto si ma nevsima bsetci mi len nadavaju. Jedna baba sa mi vyhraza. Rodicia si ma nevsimaju som im u pici. Ale aj ked ich nezaujimam vsetko mi zakazuju za obycajne kokotiny. Neistale mam zaracha. V skole sa so mnou nikto nebavy lebo som sa pohadala so spoluziackov a ta je “kralovna”. Takze nikto sa so mnou nebavy. Jedine kamaratky ktore mam byvaju daleko.... Jediina vec ktora ma drži na žive je jeden chalan....

EKL to v podstate zhrnul dobre. Mimochodom je fakt smutne ze jedina vec ktora ta drzi pri zivote je len jeden chalan. To azda si fakt sama seba vobec nevazis ? Skutocne nevies najst v zivote nic co by ti dalo zmysel zit ? Naozaj sa chces vzdat zivota len preto lebo mas urcite obdobie problemy v skole a s rodicmi ? Zacni si vazit zivot, tes sa ze si zdrava a mas kde byvat neber to ako samozrejmost a nájdi si konicky a veci ktore ta budu bavit urcite z toho mnozstva veci si daco najdes. A teraz k tym tvojim problemom ?

Je otázne preco si ta rodicia nevsimaju, kazdopadne nie je chyba aj trochu v tebe nemas tiez na tom podiel viny ? Mozno sa nespravas k rodicom s patricnou uctou a tympadom kebyze sa mozno zmenis a zacnes k nim lepsie spravat tak mozno by sa aj ich postoj ku tebe zlepsil. A mozno si ani neuvedomuju ze svojim spravanim tebe ublizuju, preto by nebolo zle si s nimi o tom porozpravat.

Co sa skoly týka tak aj ked to nie je lahke skus sa kazdopadne s tou "kralovnou" pomerit a tympadom aspon sa k tebe vrátia kamarati ktorých si stratila, aj ked je dost otazne ci su to skutocny kamarati ak sa s tebou prestali bavit len preto lebo si sa pohadala s "kralovnou".

EKL

Ludia, ktori maju skutocne problemy, depresie a naozaj, naozaj tazky zivot, si nan siahnu bez toho, aby o tom pisali na fore...Podobne problemy ako mas ty, zaziva takmer kazdy pubertak. A kazdy jeden to zvladol. O desat rokov sa nad tym rehotali, lebo pochopili, ze zivot nie je o tom, aby sme sa kamaratili s "kralovnou", alebo mali prilisnu volnost od rodicov. Pokial su to dobri rodicia, len nechcu z teba rozmaznaneho spratka, ktory im skace po hlave, tak jednoducho toho zaracha budes mat a raz ho budes davat aj ty svojim detom. Mas co jest? Mas vlastnu postel? Ak ano, si velmi "bohata", ver mi. Akekolvek zle vztahy sa daju tvojim vlastnym pricinenim zmenit. Chod za "kralovnou" a povedz jej obycajne prepac. Chod za rodicmi a ak si ta malo vsimaju, objim ich a povedz, ze ich potrebujes.

Ehmo

Satanistka, vzhladom na uroven tvojho postu, tym mam na mysli nick, vulgarizmy a pravopis, ti naozaj vrelo doporucujem tebou zmienovany koniec zivota. Bez slusnosti a vzdelania sa naozaj zle zije.

BielyTesak

Viem že je to teraz ťažké a súcítim s tebou , rodičia hold niekedy nie sú najlepší a spolužiaci vedia byť krutý lenže nie si sama ...

Si mladá a život máš pred sebou , sústreď sa na seba pretože len na tebe záleží , začni na sebe pracovať , skús nájsť aký máš talent ..
( neboj aj keď ho nevieme nájsť je tam , chce to len čas a úsilie ) rodičia niekedy hodne zakazujú lebo majú o teba strach a v ich očiach vedia že ti to môže ublížiť , to čo je niekedy pre nás úplná blbosť ktorú nám zakážu oni zažili a vedia že je to zlé ..

Pozornosť ostatných ti predsa netreba , v živote sa nájdu dobrý ľudia ktorý ti pomôžu , si silná a zvládneš to ... držím palce a prajem hodne šťastia.

Sally357

Chápem, že si veľmi nešťastná a zúfalá, že sa cítiš od všetkých zranená a strašne sama, stratená, a že teraz nevieš prečo máš žiť. Tiež som iba človek a poznám to, viem si predstaviť ako ti je. Cítim s tebou, ale vzchop sa! Zriekni sa sebaľútosti i zúfalstva, začni meniť veci od samej seba! Môžeme o tom písať, ak by si chcela, nemusíš byť viac sama a blúdiť v tmách.
Ako myslíš tú svoju prezývku, máš naozaj niečo dočinenia so satanizmom? Potom by si mala vedieť, že by sa ťa samovraždou mohol úplne zmocniť, a v pekle sa trpí oveľa viac než tu, a to navždy :( .......
Môžem ti tu nechať mailovú adresu, rada ťa viac vypočujem ale bez tých vulgarizmov prosím.. daj vedieť.