Ako vyjadriť nezáujem

Príspevok v téme: Ako vyjadriť nezáujem
jakubbb

Ahojte,

chcel by som sa poradiť, niekedy sa mi stáva, že si rozumiem s opačným pohlavím, ale ten človek sa mi vyslovene nepáči, iba mi je príjemný, možno si to aj vysvetľuje, že chcem od neho niečo viac, ale to nie. Ide o to ako dať jemne, ale jasne najavo, žene, že ma nepriťahuje, ale ako človek je fajn.

ďakujem za rady

Matts Friend

V takomto pripade zene nebude stacit ked jej naznacis nepriamo, ze o nu nemas zaujem ako o moznu buducu priatelku. Treba jej to povedat na rovinu, aby vedela na com je. Napriklad ked budes od nej citit ze si mysli, ze o nu mas zaujem alebo ked ona bude prejavovat zaujem o teba tak jej mozes povedat napriklad toto: "Si naozaj skvely clovek a citim sa s tebou prijemne ale momentalne sa na to necitim, aby medzi nami bolo nieco viac." Ziadne klamstva vymyslat nemusis, staci byt uprimny a treba respektovat city druheho cloveka ale hlavne svoj nezaujem vyjadrit slusnym sposobom.

Jana Lukacova

jakubb: buďte k nej citlivý ale úprimný..ak najbližšie príde od danej osoby "signál" toho, že ona by si priala viac povedzte jej, čo prežívate, ako ste napr. napísal, že si s ňou rozumiete, cítite sa s ňou príjemne..ale váš vzájomný kontakt by ste chcel udržiavať iba v kamarátskej rovine.

jakubbb

To práveže nie, je to v okruhu známych nevyznelo by to dobre. Ale uvažoval som nad tým. Ale myslím to skôr tak medzi rečou.