najlepsie je ked si niekto sám stanovuje depresiu, ako tuto dotyčná...
vraj má depresiu a ziadnym lekárom to nemá na papieri potvrdené...
ja mojmu obvodákovy nevešiam na nos, že mám momentálne zle obdobie a je mi na pi*u... napriklad...
ked uz mas 18 na tvojom mieste by som k tej dr zasla... a opýtala sa jej že čo si to dovoluje vyvolávať tvojej matke aby si dosla na preventivku,...! ze si dospelá, svojprávna osoba...
asi ked si bola decko tak v PC maju kontakt na tvoju matku, tak im daj svoje cislo, ze ked budu mat nieco na srdci..
a na preventivky nie je odveci chodit... to ta snád zabije ked pojdes od 18. k obvodnemu na preventivku raz za dva roky...!?
je to prevencia....
potom ked ti najdu chorobu neskoro budes nadavat na zdravotnictvo pritom chyba na tvojej strane...!
to ze sa vyzlecies a v podprsenke ta popočúva to nevieš vydržať tu minutu...?
a aby sa z teba nestala gamblerka,.. uz len koli tej tvojej vraj depresii by si mala ist ku nej... a vypytat si od nej odporucanie ku psychologicke...
a dalsia vec mna nechcela moja decka pustit, ked som chcela ist od 19 k dospelacnemu Dr. uz som pracovala... povedala mi ze mozem ku nej chodit vraj do 25,... neviem ako to je...
skus sa jej opytat ci si ta nemoze nechat... nepíšeš nič... ale ak ideš na vš tak viem že k nej chodit mozes aj nadalej....