Plastika pŕs

Salamistka

Mne pride vzdy smiesne na silikonoch ta neprirodzena medzera medzi prsiami, asi zalezi aj od toho ako to chirurg spravi, od typu silikonov a od povodneho vzhladu zenskych prs a tkaniva do ktoreho sa vkladaju ale niektore baby to maju tak smiesne az komicky vyzerajuce, ze maju medzi prsiami doslova )__( taku medzeru aj ked su pritisnute k sebe lebo to jednoducho nie je celistve tkanivo, ktore sa pekne prisposobi ale dve cudzie telesa pod kozou. Este na tejto foto vyzeraju v pohode ale ako to niektore maju spravene... no len sa smejem.

alicazazrak

baby, operacie sa vobec netreba bat, ja som si nechala dat pumpicku ktora nepretrzite vpustala do ran latku proti bolesti. Oproti ostatnym zenam som sa mohla v pohode hybat, v podstate fungovat :) takze urcite doporucujem, a vysledok je krasny, stoji to za to sebavedomie!

ahjaj

bývalá kolegyňa mala tiež po kojení, stáli ju nejak 3000 eúr. Teraz sa to posunulo, tlačí to tie mliečne žľazy a treba to operovať, len peniaze na to nemá. Takže nie je to o tom, raz si spravíš, a končíš. Je to starostlivosť na celý život.

Rozvedeny45

Moja byvala manzelka chcela strasne plastiku po kojeni. Ja som ju strasne prehovaral nech nejde, ze sa mi paci tak ako ich ma. Nedala si povedat. Prsia boli na pohlad velmi pekne, dekolt nadherny, jej dali silikony medzi hrud a prsia, aby ich nemala ovisnute a aby boli vyplnene, no ked som ich pri sexe chytil a zacitil ten silikon, to bolo take tuhe pod masom, hned bolo po vzruseni. Mal som pocit, ze sa vzrusujem na umelej hmote ako uchyl a viedlo to k rozvodu. Ja s tym ako chlap mam problem, radsej svoje, makke, prirodzene s nedokonalostami, ako umela dokonalost. Si predstavte, ze by sme si chlapi tak davali upravovat vajcia a penis, lebo by sme boli nespokojni a dali by sme si tam voperovat silikon. Brrr

simca_medova

VeLmi pekne su, take by osm aj ja chcela, vyzeraju krasne sumerne :) ja sa chystam coskoro na prvu konzultaciu tak uvidim- hrozne sa operacie bojim.

Plast

Podľa mna sú veľké a vyzerajú umelo. Ale aj také sú čiže to je v poriadku. Hlavné je že si to prežila. Osobne si neviem predstaviť byť rezaná kvôli vankúšiku vo svojom tele. Hlavne nech si zdravá!

nicollette12

Judit1991 - tak ja ti osobne neviem poradit so vsetkym, na to su konzultacie u chirurga, ktoreho sa mozes vsetko spytat, on ti poradi a vymyslite spolu kolko ml by bolo pre teba priatelne a ostatne veci ohladom operacie...len zajdi si pred operaciou aj na mamografiu, nezabudni na to ak sa teda rozhodnes pre operaciu:) ale ja ti mozem z vlastnej skusenosti povedat, ze je to ta najlepsia vec pre ktoru som sa rozhodla....

Judit1991

nicolete12 no moje prsia vyzerajú strašne a velmi rada by som si dala len neviem kolko ml
A nemohla by som napísať aj na mial?

nicollette12

Judit1991 - podla mna urcite ano, kazda zena by mala byt so sebou spokojna, ci uz po vyzorovej stranke alebo vnutornej stranke :)