Nevera v opitosti

Príspevok v téme: Nevera v opitosti
Janci172839

Zdravim
Priatelka ma v opitosti podviedla a teraz to lutuje , vidim ze jej je to uprimne luto a tvreí že nechápe ako to mohla urobit

Chodíme spolu od jej 15, coskroo bude mat ona 18 a ja 19
No má stále pocit že v živote niečo zmeškala, pravdepodobne to bude sloboda,bezstarostmé vymetanie klubov a randenie a žiadme zaväzky. Možno toto spolu s alkoholom sposobilo spomínanú neveru.

Rozhodol som sa jej dat druhu šancu,no tým to nekončí...
Chce si vyskúšať ten bezstarsonty slobodný život a nevie či chceme byť spolu.Tvrdí že ma stále ľúbi á ze som pre nu užasný a výnimočný človek, no aj tak chce vymeniť náš doteraz krásny vztah za v podstate nič.

Podotýkam,že nám bolo doteraz spolu naozaj super,velmi sme sa vždy ľúbili a mali sme naplánovanú dokonca aj budúcnosť.

Teraz to dosť ťažko znášam,nevera a pochybnosti o nás? Nemožem kvoli tomu spávať,neustále mam zvýšený tep a trasú sa mi ruky a podlamujú kolená

Porafte,čo mám robiť,ja ju lubim najviac na svete a nechcemo nu prisť.

nnnuuu

Vidíš, vidíš, toto jej dokážeš pardónovať len raz a čo keď to spraví viackrát? Mal by si jej odpustiť aj viackrát, ale isto to nedokážeš, že? Takže suma sumárum patríme do akej skupiny? Človek sa nemôže porovnávať v skutočnosti s niekym vyšším a prečo? Lebo to nedokáže. Toto je celá pravda:-)

dristy

zlatík... zobud sa z toho sna ona ta neľubi...
to že "niečo zmeškala" a podobne dristy... su to dristy..!
posli ju do riti.... ja som mala jednyho chlapa od 15 -25 !! a ak by sa on nezmenil a nevymenil ma za inú bola by som s ním navzdy...
nemala som pocit pri nom ze "niečo som zmeskala" ze som si neuzila... a podobne dristy!!!!!

Ernesto

sorry janci alebo marek, ale toto som videl v tvojom veku nespocetne vela krat. vztah od zaciatku resp polky strednej, trvajuci zo dva tri roky, chlapec omnoho viac namotany ako dievca - chlapec planujuci spolocny zivot, svadbu, deti a dievca zatial neiste ci chce byt zadana alebo este sa vyburit a tak to zacne jednou opitou nocou a zahnutim.

nasledne pride rozchod a bude sama z neho znicena, lebo sice ta chce, ale omnoho viac chce este chodit na party, flirtovat a zasukat si s kym sa jej zachce, skusat nove, ma pocit akokeby uz prisla o mladost. a aby to mohla slobodne spravit, tak musi prist o svoju prvu lasku, znicit prvy vztah, ranit teba, ktory si jej nikdy nic zle nespravil - preto bude mat vycitky a ked ti bude davat kopacky, tak mozno bude i plakat. a preto ju trapi to, ze ta podviedla.

tento vztah je mrtvy jak ti napisali viaceri. kopacky skor ci neskor dostanes, resp ja by som ju poslal k vode okamzite. ked to nechas na nu, tak ti este mozno povie taku tu klise hlasku dievcat v tejto situacii: ja viem, ze robim chybu, ale musim to urobit. potrebujem sa popalit.

ja som si tym vdakabohu nepresiel, ale plno kamosov v tvojom veku a prvom vztahu s dlzkou cca 2 roky presne takto kopacky dostalo

Preverko

Marek, nevadi ti, ze ktokolvek si da vyhladat tvoj mail do FB, tak ta najde? Chodis na gympel, mal by si mat viac rozumu...

hehe1

nevie, ako to mohla urobit, ale chce slobodu, to nedava zmysel, chce uzivat s inymi chlapmi, v tomto veku to tak byva, mlade zeny maju dnes potrebu prestriedat partnerov, mam podobnu skusenost :) asi sa to nebude pocuvat lahko, ale rozchod pride skor, ci neskor....

NaRovinu

Janci172839 - Tak sa priprav, že to bude pokračovať ďalej. Nechápem, ako niekto môže odpustiť neveru. Veď nie ste manželia, nemáte ani deti, takže ti radím rozchod. Veď sám píšeš, že sa k tebe chová inak. Podľa mňa to neľutuje a hrá len divadielko. Z ničoho nič by tak svoje správanie nezmenila.

Radia ti tu dobre, rozíď sa s ňou. Niekedy treba používať aj rozum a srdce ignorovať.

Janci172839

Ja neviem ako z toho von. Do tej osudnej noci to vyzeralo že sme stastni a aj sme boki a skvelo sme si rozumeli,boli sme ako jeden človek.
No bol Silvester,párty a tvrdí že ma nechcela podviesť a ja jej verim
Ale nechapem jej náhlu zmenu postoja ku mne.Zo dna na den
Naozaj snou chcem ostat pretoze viem že takeho človeka ako ona už nestretnem

NaPrdVztah

Ja si myslim, ze to uz nema zmysel tahat dalej takyto vztah z tvojej strany, ty si az prilis ponoreny do tohto vztahu a zamilovany co ona ocividne nie je a ak to budete tahat dalej tak sa len sklames. Je viac nez nad slnko jasne, ze ty ju milujes viac ako ona teba a na plnohodnotny vztah treba snahu obidvoch a ona to tak neberie. Alkohol ju v ziadnom pripade neospravedlnuje ani nic podobne, ked chcela byt neverna tak bola a moze byt znova. Myslim, ze vies kam to smeruje tak to dobre zvaz aby si sa zase nesklamal, potom to bude len horsie.