Nevera v opitosti

Príspevok v téme: Nevera v opitosti
Janci172839

Zdravim
Priatelka ma v opitosti podviedla a teraz to lutuje , vidim ze jej je to uprimne luto a tvreí že nechápe ako to mohla urobit

Chodíme spolu od jej 15, coskroo bude mat ona 18 a ja 19
No má stále pocit že v živote niečo zmeškala, pravdepodobne to bude sloboda,bezstarostmé vymetanie klubov a randenie a žiadme zaväzky. Možno toto spolu s alkoholom sposobilo spomínanú neveru.

Rozhodol som sa jej dat druhu šancu,no tým to nekončí...
Chce si vyskúšať ten bezstarsonty slobodný život a nevie či chceme byť spolu.Tvrdí že ma stále ľúbi á ze som pre nu užasný a výnimočný človek, no aj tak chce vymeniť náš doteraz krásny vztah za v podstate nič.

Podotýkam,že nám bolo doteraz spolu naozaj super,velmi sme sa vždy ľúbili a mali sme naplánovanú dokonca aj budúcnosť.

Teraz to dosť ťažko znášam,nevera a pochybnosti o nás? Nemožem kvoli tomu spávať,neustále mam zvýšený tep a trasú sa mi ruky a podlamujú kolená

Porafte,čo mám robiť,ja ju lubim najviac na svete a nechcemo nu prisť.

Mitt

Najlepším riešením by bol rozchod. Už teraz je jasné, že váš vzťah nemá perspektívu do budúcnosti, že priateľka určite nemieni s tebou stráviť zvyšok života. Žiaľ, dnešné mladé ženy sú dobré len na sex, na vzťah určite nie...

a_dr1a

Tak ja som uz v porovnani s nou stara krava :D ale akoze sorry, nikdy som opita nebola a ked mam vztah lasku, tak som verna a oddana ako pes. Vies, ona si mysli, ze o neviem co v zivote prisla a láka ju to vsetko skusit a dobehnut. Nocny zivot, bezstarostnu a mozno i neviazanu zabavu muzov ai. Az neskor pochopi, ze o nic neprisla. No to uz moze byt neskoro. Ty si uplne inde nez ona. Ty si uz v tomto veku dost zrely. Emocionalne mentalne ai. Akoby si mal najmenej o 10r viac nez uvadzas. Aj tvoj pravopis gramatika text su inde nez u vacsiny. Pozri. Na lasku treba dvoch. Drzat ju pri sebe nasilu nema vyznam. Ked bude chciet nieco urobit tak to proste urobi. Ten alkohol bol len vyhovorka. Dovera sa tou jej neverou velmi narusila a obzvlast, ked naznacuje rozchod pauzu. Skor mam strach o teba nez o nu. Ta sa rychlo otrasie a bude si uzivat vsetko a vsetkych dalej. Ty si vsak uz teraz rozbity. Mal by si sa dat dokopy. Lebo ona uz pravdepodobne smeruje inde. Prec od teba. Ak uz tam aj davno nie je. Davaj si na seba pozor. Vies. Zeny casto o muzoch prehlasuju, ze su bezcitni, nevedia milovat ai. No opak je skor pravdou

bagramian

Ahoj
Ona nema problem ta opustit kvoli tomu, ze je nevyburena. Ako obycajna pubertiacka. Ty to beries prilis vazne, ona ta neberie ako partnera na cely zivot. Ma len 18, neuvazuje ako zrela zena. Zmier sa s tym, ine ti neostava bohuzial.

Adden

V zivote som bola (zial) niekolkokrat opita tak, ze som videla dvojmo, ale aj v danom stave som nikdy nedovolila, co som sama nechcela. Preto som presvedcena o tom, ze ona iba urobila to, co naozaj chce. A chce v tom pokracovat. Ty uz nemas co zachranovat, mrzi ma to, ale tvoj vztah uz skoncil.

BielyTesak

Vieš , alkohol jedine ukazuje našu pravú osobnosť , prepáč že ti to hovorím takto na rovinu.
Spýtaj sa jej či to naozaj chce , pretože nebude predsa slobodná vymetať kluby po celý život .. raz oľutuje že ukončila krásny vzťah.
Z chýb sa človek učí .. držím palce a prajem hodne šťastia a sily.