Ahojte. Tento rok maturujem a veľmi veľmi sa bojím. Snažím sa aj učiť, ale nejde mi to proste do hlavy. Už pri predstave, že o pár mesiacov budem sedieť na tej stoličke a odpovedať ma desí. Poznáte nejakú radu ako sa ukľudniť alebo sústrediť na učenie? Za každú radu veľmi pekne ďakujem :(
Strach z maturity
mňa keď prepadne stres v práci alebo doma tak potrebujem vyjsť na vzduch poprípade teda aspoň na wecko kde sa rozdýcham a ukľudním. kamoška tá vôbec nezvláda stresové situácie.
Köszönöm értékes bejegyzését
mozno nejako teplou vodou znizit stres alebo mat po ruke nejaky ukludnovak. na nete mas vela sposobov.
No mne teda napada len jedno a to dat si nieco na upokojenie. Samozrejme nieco legalne :D
mavate niekto aj taky nahly navalovy strach ci stres? co v takom pripade robit?
boze ked toto citam mi to pripomenulo mna ako som bola vyklepana z celych maturit a nakoniec stali pri mne asi vsetci svati :D ja len nerozumiem ako napriklad moze niekomu stres pomahat.
taktiež som stresák už odmalička :D s tým sa asi veľa robiť nedá.
tiez som taka, ze mi moze povedat kto chce co chce a budem sa bat aj tak :D takze ja to uplne chapem.
vobec sa nemas coho obavat :) zvladli to aj horsi ziaci :D a myslim si, ze kazdy sa boji uplne zbytocne, niekedy az prehnane a nakoniec zisti, ze to take zle vobec nebolo.
Ahoj! Viem si predstaviť, ako to pre teba teraz musí byť náročné. Je dôležité nájsť spôsob, ako sa upokojiť a zamerať sa na učenie. Skús si vytvoriť pevný plán učenia a pravidelne si rob pauzy. Tiež môže pomôcť cvičenie alebo meditácia. Nezabudni, že aj keď sa teraz cítiš takto, si na dobrej ceste k úspechu! dreadheadparkour.com zvládneš aj toto. Držím ti palce!