Strach z maturity

Príspevok v téme: Strach z maturity
velkybojko

Ahojte. Tento rok maturujem a veľmi veľmi sa bojím. Snažím sa aj učiť, ale nejde mi to proste do hlavy. Už pri predstave, že o pár mesiacov budem sedieť na tej stoličke a odpovedať ma desí. Poznáte nejakú radu ako sa ukľudniť alebo sústrediť na učenie? Za každú radu veľmi pekne ďakujem :(

mijja

mňa keď prepadne stres v práci alebo doma tak potrebujem vyjsť na vzduch poprípade teda aspoň na wecko kde sa rozdýcham a ukľudním. kamoška tá vôbec nezvláda stresové situácie.

romkita

boze ked toto citam mi to pripomenulo mna ako som bola vyklepana z celych maturit a nakoniec stali pri mne asi vsetci svati :D ja len nerozumiem ako napriklad moze niekomu stres pomahat.

rehacka

vobec sa nemas coho obavat :) zvladli to aj horsi ziaci :D a myslim si, ze kazdy sa boji uplne zbytocne, niekedy az prehnane a nakoniec zisti, ze to take zle vobec nebolo.

Valeska44

Ahoj! Viem si predstaviť, ako to pre teba teraz musí byť náročné. Je dôležité nájsť spôsob, ako sa upokojiť a zamerať sa na učenie. Skús si vytvoriť pevný plán učenia a pravidelne si rob pauzy. Tiež môže pomôcť cvičenie alebo meditácia. Nezabudni, že aj keď sa teraz cítiš takto, si na dobrej ceste k úspechu! dreadheadparkour.com zvládneš aj toto. Držím ti palce!