Nanic skusenosti s psychologmi

Príspevok v téme: Nanic skusenosti s psychologmi
Complaint

Podme sa postazovat na psychologov. :D ved nie vsetci vedia pomoct,niekedy su neempaticki atd. Ja viem,ze poniektori sa snazia,ale po rokoch sa snahy uz tolko necenia,ked clovek stoji na mieste.a neustale vsetko hadzu na komplexy,same teorie bla blabla.nechce sa mi zas niekoho hladat,nemam cas na to.ale ked cloveka nastve psycholog tak kam moze ist?uz len na internet :D Pekny novy rok

nnnuuu

Ja by som to s tým internetom vyriešil tak, že nech si každý píše, čo chce. Nech si každý nadáva, na koho chce. Kvôli tomu bol vytvorený internet. Ja sa vám čudujem, že chcete teraz sledovať každého somára na internete? Však nech si každý píše, čo chce. Budete dlhšie žiť, keď dáte na moje slová. R.I.P.:-)

nnnuuu

Nuž, ja som si všimol takú vašu vlastnosť, že v prvom rade sa snažíte človeka nejako pošpiniť, proste kydnúť si, pľuvnúť si, že? Ja sa komu vysmievam, nevysmievam. Zle si ma pochopila, ale podstatné bude to, ak pochopíš moju prvú vetu. Ďakujem. Poprosím ten mikrofón, ďakujem:-)

Complaint

Nnnuuuu: :D pekne hratky,mozno sa inspirujem :D kamaratom sa nevylievam,s nimi skor len sranda...alebo len okrajovo poviem,cloveku sa to inak vie vypomstit.....alebo zeby som skusila knaza?:D

nnnuuu

Treba mať kamarátov, im sa môžeš posťažovať a ponadávať si, aby sa ti uľavilo. A čo sa týka tých kadejakých chorôb, ono je dobré mať po ruke občas aj prášky, treba to považovať za výhodu a nie za nevýhodu.
A keď nemáš srandu, tak si niečo vymysli, vymysli si nejaký príbeh, potom ho tým kamarátom porozprávaj, všetci ťa budú obdivovať. Síce blbosť, ale poteší. Popri tom ich môžeš nechtiac opľuť a tak. Dá sa všelijako robiť tie cifrovačky.

Zuzazuza

V zivote som raz potrebovala pomoc psychiatra/psychologa. Skusila som najskor jednu psychologicku a jednu psychiatricku, obe som navstevovala v tom istom obdobi. Psychologicka mi nic nevedela poradit, psychiatricka isla do mna sypat hned take lieky, ze som len cumela, plus na mna nahukala, ze co od nej chcem, ked na vsetky otazky o mojom probleme hovorim, ze to nie je tak, ako to ona popisuje. To ma odradilo, ale problemy (nespavost a uzkost) nepolavovali, tak som isla este raz k inej psychiatricke. Ona sa so mnou zaroven velmi podrobne rozpravala a dala mi len minimalnu davku najmodernejsich antidepresiv. O rok a pol sa moje niekolkorocne dovtedajsie trapenie vyliecilo, odvtedy uz, nastastie, ziadne problemy nemam. Plus poznam psychologicku, ktora sa nielen pyta, ale rovno povie, co je vo veci. Tej verim. Takze je to ako hladat ihlu v kope sena, ale existuju.

zita54566

Ahoj. Ja si tiež platím súkromnú psychologičku. Na prvý pohľad príjemná, skúsená profesionálka. Ale vôbec sme môj problém nevyriešili, pýtala sa ma dookola naučené otázky typu: "Čo myslíte, čo by vám mohlo pomôcť?" alebo "Čo presne ste vtedy prežívala" alebo "Ale veď teraz je už všetko ok, nie?" a nikam sme v probléme nepostúpili.

Jana Lukacova

Complaint: tak ako píšete niektorí psychológovia/psychiatri sa ani nesnažia skutočne pomôcť, niektorí sa snažia bohužiaľ aplikujú v drvivej väčšine prípadov nesprávny prístup (na základe teórií), ktorý však s realitou, s tým, ako človek v skutočnosti funguje nemá nič spoločné..a vidieť to aj na tom, že ľudia, ktorí vykonávajú túto profesiu a snažia sa pomáhať iným si so svojimi vlastnými problémami sami nevedia dať rady..

Ak máte problém, ktorý sa Vám s pomocou psychológa nepodarilo vyriešiť rada budem nápomocná...nie som psychológ ani psychiater, poskytujem "alternatívne" poradenstvo, alebo inak, snažím sa pomáhať tam, kde psychológia/psychiatria zlyháva...ak uznáte za vhodné, pokojne mi napíšte a poskytnem Vám viac informácii.

BJ_2

Moja skusenost s psychologmi a hlavne psychiatrami, je cisto negativna. Osobne som chodil iba k jednemu pocas niekolkych mesiacov, este ked som bol mladas. Ked sa nam sypala rodina. Teraz z odstupu casu s nou vonkoncom nesuhlasim, co rozpravala, nevedela ani o mne nic zistit. Na vsetko som postupne poprichadzal sam. Co je horsie, dala si platit 700sk na hodinu a pol. A to bolo dost davno, to je ako 25 eur teraz. Neskutocni uzernici. Nakopat ich do zadku a vystrelit na Mars. A u psychiatrov treba byt este viac opatrny,

Donka22

Ahoj úplne s tebou súhlasím. Ja som navštevovala niekoľkých psychológov a tak ako sú ľudia rôzni, tak takisto človek natrafí aj na rôzne typy psychológov a myslím si že natrafiť na dobrého psychológa vôbec nie je ľahké. Človek je naivný ak si myslí že hneď po návšteve prvého psychológa sa vyriešia všetky jeho problémy. A čo sa týka poskytovania psych. služieb tak to je tiež slabota..