Odmietam oslavovať Silvestra a Nový rok. Odmietam želať všetko dobré do Nového roka, že zdravie, šťastia, lásky a blablabla..
Mne sa aj tak nič nesplní z toho. Každého roku sa tieto blahopriania zo strany príbuzných, známych atď. opakujú a načo keď aj tak sa mi nič z toho počas celého roka nesplní. Stále mám ochorenie ktorého sa nemôžem zbaviť, stále som sama a nemám priateľa a lásku, stále mám problém nájsť si vhodnú prácu, stále som tam kde som.
Tie dristy od príbuzných a známych ma už nebaví rok čo rok počúvať ako mi prajú všetko dobré, nech si nájdem priateľa, nech sa vydám, nech , nech, nech...
Všetko sú to len kecy do vzduchu a nič mi neprajú. Ja sprostá som naivne každého roka na začiatku pevne dúfala že od toľkého priania sa mi to už musím to a to splniť.... a hovno. Nič. Som tam kde som bola. Už som dosť stará nato aby som tým novoročným prianiam prestala slepo veriť. Mám 29 a končím s očakávaním niečoho pozitívneho v novom roku. Rezignujem na plnej čiare a nič nebudem očakávať že sa zmení k lepšiemu. Bojkotujem Nový rok a tie gýčovíté reči okolo toho.
Načo si priať všetko dobré do Nového roka keď aj tak sa to nesplní?
potom to nema vyznam zelat ani pri narodeninach a meninach nie?
Tak prečo sa to potom medzi ľuďmi takto želá?
Keď to nemá efekt?
To sa pýtam vážne!
A ty si spadla z Marsu, že si na to prišla až pred 30-kou ??? Jasné, že nejaké novoročné priania a želania ti nezmenia život v nasledujúcom roku. Každý musí zapracovať sám na tom, aby mu bolo lepšie a nie sa spoliehať na želania, osud, vieru a pod....
Nečakám v kúte Matyo, praveže sa snažím konať ale ako vidím marná snaha.
Márnosť nad márnosť, všetko je márnosť...
Samozrejme, že sú to iba prázdne reči. Tvoje priania sa ti však splnia iba vlastným pričinením, musíš si ich splniť ty sama! Nefunguje to tak, že ti niekto niečo popraje a ty budeš celý rok v kúte čakať na zázrak...
preto ja takéto priačky :) nikomu nehovorím, presne preto čo je napísané v názve témy....