Takže, chcela by som sa spýtať mužov/chalanov, čo sa u nich v hlave a v srdci deje,keď sa zamilujú. Aké zmeny v správaní u vás prebiehajú?
Kedy a prečo ste žiarlivý
Ako my,ženy,spoznáme,že nás milujete?
Ďakujem za odpovede a prajem peknučký deň (skôr večer) ;)
Ked miluje muz zenu
neznášam tu pesničku ale k tejto téme sa hodí :D
www.youtube.com
ked muz miluje a preziva skutocnu lasku, urobi pre zenu vsetko, sam od seba, pomaha jej, zaujima sa o nu, motivuje ju k osobnemu rastu, intimne sa ju snazi vzdy uspokojit, vycari jej usmev na tvari, jednoducho zije pre nu, zije pre oboch, vidi buducnost ich dvoch a vsetko tomu prisposobuje...staci? :)
pekna otazka :D
umna to je tak, ze nedokazem na nu nepozriet ani jednu minutu :D Kazdu chvilu nanu pozeram, ako droga, ktorej nedokazem odolat :D, a ked ju prestanem vidat, tak este minimalne 2 dni neviem prestat na nu mysliet, a zabudnem. Potom ju zas nahodne uvidim, a som v tom znova :D Ale jedna sa drvivo o cudziu osobu, ktoru nepoznam, takze tiez nic neriesim, aj ked asi by som mal, nie?
A este by som dodal, ze do vsetkych ktorych som sa v zivote zamiloval, tak aj ked ma to preslo, nikdy sa mi ziadna z nich neprestala nadpriemerne pacit... stale ta naklonnost ostava.
A ty zakladatelka to mas ako? :P
Mna svrbi pod pazuchou, ked som zamilovany. Len som sa chcel opytat, ci tu otazku myslis naozaj vazne?
Napíklad na mne by si si žiadnú zamilovanosť nevšimla. Nebudem cudzím ľuďom prejavovať nejakú náklonnosť, keď ich ani nepoznám, aby to zneužili.