Ked miluje muz zenu

mrdimir

ked muz miluje a preziva skutocnu lasku, urobi pre zenu vsetko, sam od seba, pomaha jej, zaujima sa o nu, motivuje ju k osobnemu rastu, intimne sa ju snazi vzdy uspokojit, vycari jej usmev na tvari, jednoducho zije pre nu, zije pre oboch, vidi buducnost ich dvoch a vsetko tomu prisposobuje...staci? :)

dalsi

pekna otazka :D

umna to je tak, ze nedokazem na nu nepozriet ani jednu minutu :D Kazdu chvilu nanu pozeram, ako droga, ktorej nedokazem odolat :D, a ked ju prestanem vidat, tak este minimalne 2 dni neviem prestat na nu mysliet, a zabudnem. Potom ju zas nahodne uvidim, a som v tom znova :D Ale jedna sa drvivo o cudziu osobu, ktoru nepoznam, takze tiez nic neriesim, aj ked asi by som mal, nie?
A este by som dodal, ze do vsetkych ktorych som sa v zivote zamiloval, tak aj ked ma to preslo, nikdy sa mi ziadna z nich neprestala nadpriemerne pacit... stale ta naklonnost ostava.

A ty zakladatelka to mas ako? :P

Mitt

Napíklad na mne by si si žiadnú zamilovanosť nevšimla. Nebudem cudzím ľuďom prejavovať nejakú náklonnosť, keď ich ani nepoznám, aby to zneužili.