Ked miluje muz zenu

Ernesto

bakulip: juj tu som niekomu sliapol na otlak :-)

co konkretne je na tom co som napisal nedospelacke? z basniciek sa nenajes, ale ani z kvetov sa nenajes, nenajes sa ani z tanca ani z toho, ze na zenu myslim ako rano, tak i vecer. berem ze basnicka je uz prilis romantika a nie pre kazdeho, sam netusim ci este nejaku niekedy vyplodim, ale vsetko ostatne je podla mna normalnou sucastou kazdeho zdraveho vztahu, ktory si ty z nejakeho dovodu nemala moznost zazit.

u rodicov nebyvam od 19 rokov, takze si zase mimo - a tu teda VELMI mimo, lebo som zil v 5 krajinach za poslednych 10 rokov a o mesiac sa stahujem do dalsej ... cuduj sa svete opat bez mamky ;-)

mesacneho princa som cital raz, pre mna bullshit kniha a neviem co ma s mojim prispevkom spolocne - ziadna romantika tam nebola.

bakulip

Ja by som takeho idealistickeho, nedospeleho chlapca ako Ernesto zas nechcela. Nie je to muz, ktory by mi pravymi cinmi lasku dokazal, z basniciek sa nenajes. Taky si ta ani nikdy nevezme a nesplodi dieta, lebo este sam je dietatom, ktory byva s mamou.
Vsak Ernesto - Mesacny princ.

romntickadusa

Ernesto, keď čítam tvoje príspevky až chcem byť tvoja frajerka :D vážne, až sa mi nechce veriť že takí chlapi existujú. Ja som mala niekoľko vzťahov ale nikdy som nezažila to čo opisujes. Zrejme ma ti chlapi mali na háku, čo už :) som rada že existujú muži ako ty, pekný večer želám

Ernesto

no to je nieco ako virus, ktory napadne mozog :D rano sa zobudim, prva myslienka na nu, ked nieco pocas dna robim, tak mi to hned pripomenie ju, lebo napr krajam nozom, ktorym ona den predtym krajala, alebo davam si tricko, ktore pochvalila, tak si na nu spomeniem.

chcem ju potesit, tak vymyslam somariny co by potesili. od obycajnych smsiek na dobru noc po prekvapenia ako kvety, priprava jedla do postele, basnicky /ano, normalne zlozim i basnicku tak je mozog zavireny a kreativny :D / , hocijake ine drobnosti ako napr zatancovat si sladak v noci na mieste kde sme sa prvykrat stretli na rande (hudba len tak, z mobilu - samozrejme "nasa" pesnicka)

az to konci vecer, kedy posledne myslienky pri zaspavani su opat na nu.

dalsi

Alkaa,
nepisal som o sexualnej pritazlivost :D, len o zamilovani do cudzej osoby. A tiez boli by tam dalsie veci, ak by sa jednalo o zamilovanie do priatelky, frajerky...

Filip TT

U mna podobne ako u dalsieho - stale som chcel to dievca vnimat - vidiet. pocut, citit co vyzaruje... ale snazil som sa pokial mozno nenapdne :) A tiez mi uz navzdy zostala k dotycnej naklonnost, stale by som chcel vediet, ako zije, ako sa ma.