Ked miluje muz zenu

Ernesto

grckagrc: ved mat byt a auto si priam odporuje s mojim zivotnym stylom, aby som mohol zit v 5 krajinach za poslednych 10 rokov :D o mesiac sa stahujem do dalsej a veruze s tym nebudem mat ziadny problem, lebo sa viem premiestnit za menej ako tyzden - som mobilny. vlastnit nehnutelnost a auto je priam v rozpore s mobilnostou. auto preto, lebo zijem vo velkych mestach, kde s parkovanim je to hotovy horror a prejst z bodu A do bodu B zaberie metrom snad desatinu casu toho co autom. na prepravu dokonca pouzivam mestske bicykle, ktorych je vsade hafo a som na nich rychlejsi ako MHD / s vynimkou metra na dlhsie trasy/

cely moj majetok je nasekany v investiciach, pretoze moja zivotna filozofia je, ze nie ja mam pracovat pre prachy, ale prachy maju pracovat pre mna. mojim snom je prestat pracovat uz ako mlady a zit si z pasivneho prijmu, nie aktivneho. vrazit 50.000€ do noveho auta, ktore v prvy den jazdy strati 30% svojej hodnoty je katastrofalna investicia /vlastne to ani nie je investicia, to je ciste znasilnenie kapitalu/.

PS: auto si mozem dovolit uz dnes a cisto v cash. na byt by som sice potreboval hypo /zijem vo velmi drahych mestach/, ale casom aj to by som vedel kupit len za cash - a ani vtedy to nespravim, lebo vlastnit nehnutelnost prinasa viac problemov ako vyhod. (vynimkou je samozrejme investicna nehnutelnost, napr kancelarska budova a prenajimat priestory firmam)

stale cakam na bulipup ci ako sa vola, aby mi napisala a inspirovala ma do buducna, keby som nahodou natrafil na niekoho ako ona .

grckagrc

Basnicky su detinske. Je uzasne najst taku pragmaticku a racionalnu zenu ako je napriklad bakulik, ci ako.

Ernesto, tak ty si 10 rokov zil v 5 krajinach a pisal si tu, ze nemas nic, ani byt, auto. To si co robil chlape prosim ta? 10 rokov si vypisoval basnicky?
Prejavujes sa tu ako romantik a hanba ta nefackuje takto skakat do zeny? To je pre mna chudak c.1.

Ja som za 2 roky zarobil na dom, auta a vlastny biznis. Asi ze som sa neserkal s basnickami.
Zeny, zeny, chcete takych oblbovacov, co vam basnicky vypisovat budu a potom tu placete, ze vam partner s nicim nepomoze, nepostara sa o rodinu. To, ze niekto vypoti basnicku nie je laska, si to pletiete, laska sa prejavuje inak.

LIQUID

Ernesto - nahodou pise velmi pekne. Laska sa ma aj precitovat a myslim ze nie je LEN O rozume...
Ak ste cisty racionalisti a pragmaticy tak vam mozno spontanny tanec s Vasou laskou v noci na mieste, kde ste sa spoznali, pride ,,ujetý" ....
Mne by sa to vsak velmi pacilo.... a potesilo ma.
To, ze vie byt clovek k priatelke nezny a citlivy a tak trochu blazon, sa automaticky vylucuje s tym ze sa vie clovek o nieco prakticke postarat???
Akoze to co je za sprostost.
Nahodou, same racio a chlad ... nemyslim ze by dlhodobo niekoho vedelo uspokojit....
Nevadi.... kolko sŕdc, tolko druhov lasky (Anna Karenina).....
Co by som ja momentalne dala za muza, ako je Ernesto.... si neviete ani predstavit .
On mi radil tiez v teme a poradil velmi dobre...
Avsak u mma je to zase prilis zlozite ale snazim sa myslieť na úľavu ktoru pocitim ked tam tomu koniec....
A preto opakujem este raz ze pre muza ako Ernesto by som dala snad cokolvek...

Nazdar3u

Co je zle na basnickach? Som zena a pisem priatelovi basnicky a vymyslam somariny a dost potesia :-) to som tak spatnaa :-D

Ernesto

bakulip: tak ma prosim pouc ako sa ma spravat ten tvoj prakticky muz a dokazovat lasku cinmi ... rad sa budem inspirovat, ved mozno raz natrafim na niekoho ako ty, tak nech to nemam vopred stratene :-)

bakulip

Otlaky na nohach nemam :) a radsej mam praktickych muzov, ktori svoju lasky dokazuju cinmi a nie hlupymi basnickami. To je pre mna zdravy vztah a nie hlupe kaleraby.