ako sa nezblaznit a nezabit sa alebo ako mat rad zivot a ludi

Rene1337

Uzkostlive choroby poruchy vela krat vznikaju nedostatok vitaminov a mineralov v tele. Stresove hekticke obdobia preto by som sa zameral na c,b6 b1 b12 b9 zinok jod probiotika ,a,d pokukaj si testy doplnis si z dnesnej gmo ovocia a zeleniny moc neoplnis vitaminy jedonduxho su tam v malych mnozstvach.

Jana Lukacova

Sizyfos:...tak, že budete čeliť tomu, čo Vás dohnalo do stavu, ktorý prežívate (nevysporiadané traumy (emócie) z minulosti) a svoj čas začnete venovať aj tomu, čo máte rád, čo Vám prináša radosť.

Kubo11

Urob si čas na meditáciu. Vráť sa v mysli do doby keď si mal radosť zo života. Spomeň si na to o čom si sníval, čo si chcel v živote dosiahnuť. Možno nepracuješ na tom, aby sa tvoje sny splnili. Alebo venuješ všetok svoj čas na iné veci z ktorých nemáš radosť. Skús pomocou hypnózy prebrať svoj doterajší život, zistiť kam smeruješ a potom nájdeš riešenie - čo treba na svojom živote zmeniť.

suicidal03

Rada12345 a moj-pohlad, ďakujem je to od vás veľmi milé ale ako by som sa bála užšieho kontaktu s ľuďmi, preto si moc s ľuďmi bližšie nepíšem, len keď je to nutné, nestretavam sa s ľuďmi, nemám kamarátky kamarátov a aj tých pár ozajstnych čo bolo,prerušila som s nimi kontakt. max tak s najblizsou rodinou a v praci. Ospravedlňujem sa fakt, ale mám s tým problém-sama so sebou, preto som vo svojom svete sama a aj rada- bez ľudí. Neviem s ľuďmi vychádzať. Ale skutočne ste ma prekvapili, záujem o moju osobu aj keď ma nepoznáte. Prajem Vám pekný Nový rok

moj-pohlad

suicidal03:

aku hudbu tvoris ? :) hodil by sa mi niekto na podporuj inspiracie, napadov a mozno aj spolupraca :)

suicidal03

Tiež nemám rada život a ani moc ľudí, tým pádom ani seba, ale jediné čo ma začalo napĺňať je tvoriť. Počúvam hudbu, tvorím hudbu, pozerám filmy, maľujem, kreslím, robím šperky, lustim krížovky a keď mi je už fakt na p..vezmem si niečo na spanie a prespím to aspoň trochu. Zasamovrazdit sa nemienim párkrát mi to nevyšlo a už s tým nehazardujem. Snažím sa to brat tak ako to je, som tu aj keď mám pocit že by si ani nikto nevšimol keby som odišla z tohto sveta. Ale keby som zajtra mala zomrieť tak by mi to nevadilo. Keď som v práci, sústredím sa maximálne a snažím sa. Keď mám voľno, som rada že môžem byť sama, vo svojom svete.