podviedla som, čo mám robiť

Príspevok v téme: podviedla som, čo mám robiť
zubrienocka

Podviedla som svojho priateľa. Sme spolu sedem mesiacov. A spravila som to už viackrát. Na začiatku vzťahu som do neho nebola zaľúbená. A vošla som do vane s jedným chalanom, ktoreho som videla vtedy prvý raz... Potom som sa bavila s jedným chalanom z jeho školy (o ročník nižšie) a teraz... Som kontaktovala jedného chalana, s ktorým si píšeme už cez rok ale nikdy sme sa nevideli naživo. Posielali sme si fotky a rozprávali sme sa... A myslela som si, že mu na mne záleží. A vcera som mu poslala svoje nahé fotky... Keď som prišla za frajerom, už som bola strašne v p*či. A on mi vytiahol mobil a spýtal sa, či sa môže pozrieť. Akoby to vedel. Keď som mu to povolila, našiel tam tamto... A Celé som to dokašlala.
Môj frajer mal predtým veľmi rád môj zadok, ale teraz sa mu hnusí, lebo ten človek ho okomentoval slovami "tú prdelku by som nikdy nepustil"... Čo mám robiť, aby som sa mu nehnusila? Poraďte mi, prosím... Niečo ako, že má umyje. Také symbolické. To, že sa nebudem správať ako štetka je samozrejmosťou. Strašne ho milujem. Ale dojebala som to na plnej čiare. Pomôžte mi, prosím

Lollka

Obcas ide von s tymi dievcatami s ktorymi si pise? Tak to ta podvadza tiez. Ty si mu toto robila ako pomstu alebo je to sucast tvojho zivotneho stylu a robis to rada? Mate patologicky a destrukcny vztah, ty kazdy den places, toto chces? Uprac si v hlave a ujasni si co chces. Jedneho milujuceho partnera s ktorym si budete verni? Tak to musis hladat inde ale potom tiez sama seba zmenit. Ak chces nezavazny vztah kde mate obaja povolene tutkat s kym chcete tak sa o tom porozpravajte a prip. si nastavte jasne pravidla. On bude chodit von s dievcatami ktore spozna cez net a prasit ich, ty budes roztahovat nohy kde komu koho vidis prvy krat. A vecer sa k sebe vratite a ak este budete mat chut tak si to rozdate aj spolu.

nicollette12

Nie si v pohode dievca.... ty by si sa v prvom rade mala uvedomit a dat sa dokopy, lebo na vztah este nie si zrela, to je vidno
A ak ti to este nedoslo, ten tvoj urcite podvadza aj teba, kedze ti odpustil tieto tvoje nechutnosti...keby ti bol cely cas verny, tak by ta v momente poslal do riti...to mi ver...
A nechapem co je podvadzanie na tom, ze si pise s dievcatami...pokial si s nimi nepise zamilovane spravy, tak to podvadzanie urcite nie je...si to uprac v hlave

toaomja

Ak niekoho zujima, ako sa to vyvrbilo;
Sme stale spolu. On je "vporiadku". Stale ma ale upodozrieva z dalsieho podvadzania. To mu nemozem zazlievat. Uz nikdy, nikdy to nespravim. Nechcem ho stratit. Je to naozaj poklad medzi muzmi, ked mi toto odpustil.
Mala som uviest ten fakt, ze on ma podvadza cely nas vztah. Mysli si, ze o tom neviem. A ano, milujem ho, nech si kto chce mysli co chce. Ano, zranuje ma to, placem za to, ale miluje mna. Inak by so mnou nebol, ci? S nikym nespi, to nie. Aspon o tom neviem a trávime spolu vela casu. Len si pise s inymi dievcatami, posielaju si fotky. A obcas ide von.
Dufam iba v to, ze so mnou zostane. Alebo sa mi stane nejaka smrtelna a hlavne rychla nehoda.
Nas vztah je velmi komplikovany, ak ide o toto a nejde vysvetlit na jedno posedenie

Rhea

Myslim, ze ty verna nebudes nikdy ak toto nie je fake tema.. ked aj teraz mas vycitky a mozno budes chvilu posluchat, skor ci neskor pri prilezitosti to urobis znova..

Ernesto

ak ti este nedal chlapec kopacky, tak mu ich prosim daj ty ... urobis mu tym velku sluzbu. teraz to este mozno nepochopi, ale za par rokov ti bude velmi vdacny.

teraz k tebe: neviem naco mas vztah, ved si chod a trtkaj s kadekym, dnes je taka doba, ze to nikto neriesi. ked by nahodou nejaky chalan mal o teba zaujem, tak ho normalne informuj, ze si rada zajazdis s kadekym, tak nech s tym pocita a neberie to vazne. mozete mat normalne nezavazny vztah, kde akoze ste spolu, spolu travite cas, chodievate spolu na vylety, s partiou von, na zabavy, plesy, stretnutia s rodinou atd atd ale ked to na vas pride, tak si zasukate s kym chcete ... ak to obom vyhovuje, tak je to fajn. ale je maximalne svinstvo vodit druheho cloveka za nos, chlapec si chudak mysli ze si nasiel priatelku a ta zatial osuka polku mesta ... hrozny pocit

Andie89

no tak to si dobre pokašlala. ale aspoň si z toho vezmeš ponaučenie a ešte jedna vec. karma ťa dobehne takže sa nečuduj keď si najdeš chlapca a bude ti robiť toto isté čo si ty spravila tomuto chlapcovi.drž sa.....

ahoj123

Ahoj. Nie si pripravená na vzťah. Nevieš ešte čo chceš. Keby ho naozaj miluješ tak to neurobíš. Aspoň by si nemusela ubližovať...na jeho miesto by som ťa odkopla a nechcela už ani vidieť.