Podviedla som svojho priateľa. Sme spolu sedem mesiacov. A spravila som to už viackrát. Na začiatku vzťahu som do neho nebola zaľúbená. A vošla som do vane s jedným chalanom, ktoreho som videla vtedy prvý raz... Potom som sa bavila s jedným chalanom z jeho školy (o ročník nižšie) a teraz... Som kontaktovala jedného chalana, s ktorým si píšeme už cez rok ale nikdy sme sa nevideli naživo. Posielali sme si fotky a rozprávali sme sa... A myslela som si, že mu na mne záleží. A vcera som mu poslala svoje nahé fotky... Keď som prišla za frajerom, už som bola strašne v p*či. A on mi vytiahol mobil a spýtal sa, či sa môže pozrieť. Akoby to vedel. Keď som mu to povolila, našiel tam tamto... A Celé som to dokašlala.
Môj frajer mal predtým veľmi rád môj zadok, ale teraz sa mu hnusí, lebo ten človek ho okomentoval slovami "tú prdelku by som nikdy nepustil"... Čo mám robiť, aby som sa mu nehnusila? Poraďte mi, prosím... Niečo ako, že má umyje. Také symbolické. To, že sa nebudem správať ako štetka je samozrejmosťou. Strašne ho milujem. Ale dojebala som to na plnej čiare. Pomôžte mi, prosím
podviedla som, čo mám robiť
Moja tak uvediem to na spravnu mieru, ty ho nemilujes, pretoze taketo veci by si milovanej osobe nikdy nespravila a uz len laska k nemu by ta nepustila...jednoducho niesi zrela na vztah, neviem ani kolko mas rokov, ale myslim si ze ani cez 20 nemas, tak sa laskavo rozhodni co vlastne chces. Ci chces zabavu, party, chlapcov, nezavezny sex atd, alebo jedneho cloveka, ktory bude pri tebe stat aj v tych zlych chvilach, podrzi ta, zasmeje sa s tebou, povie ti krasne slova a tie dotyky z lasky , na nezaplatenie..takze najprv si urci, co vlastne chces od zivota a poloz si otazku ci si zrela na vztah, lebo obidve veci naraz mat nemozes...
A ten chalan, ktoreho si myslis ze dostanes spet neviem cim, tak to ani neskusaj, pokial ma ten chalan aspon trosku rozumu, tak sa k tebe urcite nevrati, aj keby si ho prosila neviem ako, akurat sa znizis ty a este sa doprosovat chlapovi, zena musi vediet kde ma svoje hranice...to sa ty musis naucit
prvý fakt: ty nikoho nemiluješ, keby áno tak tamto nerobíš. druhý fakt: on predpokladá, že to urobíš znovu a znovu, takže mu bude z teba nechutne minimálne veľmi dlhú dobu.
Pre mňa si len odpad, to je všetko.
zubrienocka - Vulgárne nenadávam. Naschvál som to spravila asi raz za život (a to mám 20).
K téme. Tebe by pomohla už asi len izolácia od internetu.
@NaRovinu
Bohužiaľ to fake nie je. A viem, že som kurva, neboj sa toho slova. Ale potrebujem pomoc... Aby som z toho dostala jeho, aj seba
Takže, určite je to fake. No ak nie, tak si poriadna k.... (a nemala som na mysli krava).