Je to správne alebo nie ?

Príspevok v téme: Je to správne alebo nie ?
divnapovaha

Dobrý večer.
Chcem váš názor na moju povahu.
Som tichá, hanblivá, uzavretá, nekomunikatívna a nespoločenská. Proste divná, odpad spoločnosti.
A môžu za to tieto veci:
1. Keď som niekde v kolektíve, kde sú samí falošní ľudia, absolútne a nimi nekomunikujem, len keď treba. Som okolo nich uzavretá. A tým, že nerozprávam o mne, ani o niekom inom, tak sa s nimi v podstate nemám o čom baviť. Radšej pôjdem do nejakej inej miestnosti alebo si od nich sadnem ďalej a som tam sama, než by som sa s nimi mala rozprávať, pretože neznesiem takúto spoločnosť. A aj keď je medzi nimi aspoň jeden v pohode človek, tak sa s ním rozprávam len keď na okolo nikto nie je. Priznám sa, som v takej spoločnosti a správam sa tak, ako som tu popísala. Neznášam ohováranie a faloš. Neprehovorím s nimi ani slovo, izolujem sa a son radšej sama, pretože začať sa rozprávať s takou spoločnosťou, je ako hodiť sa levom do klietky,aby ma roztrhali.

2. Keď už stretnem niekoho neznámeho, o ktorom neviem, aký je, ustúpim a snažím sa vyhnúť kontaktu. Príde mi, akoby som sa bála ľudí.
Neviem sa zoznamovať. Keď sa naskytne taká príležitosť zľaknem sa a utečiem.

Preto sa nečudujem, že nemám žiadnych kamarátov/tky. Je to normálne, že neznášam falošných až tak, že sa s nimi nerozprávam ? Jednoducho sa neviem pretvarovať a nie je mi všetko jedno.

MaruskaMM

Neviem, ci stretne samu seba :)

A kto ma rad falosnych ludi? Kazdy je falosny, to by sa s nikym nebavil, ako tuto slecna. V praci komunikujes s inymi potom ako prosim ta?
V zivote si nutena zit a komunikovat aj s ludmi, ktorych nemas rada.
Smer psycholog, lebo nie si v poriadku.