Milovanie..preco??

dalsi

Nedokazemto,
ak s tym fakt chces nieco spravit, nastuduj si kegelove cviky pre zeny, a cvic ich. Urcite ti problem za nejaku dobu vyriesia.

zivotvprdeli

Kubo11: odkial si? ja mam od ranej puberty problemy a neviem si spomenut co sa vtedy stalo...ale nieco sa stalo len neviem co, spomienky sa mi na to zle vymazali...je to mozne ze si na zle zazitky nespominam, akoby mi ich mozog vymazal...? dalo by sa spomenut si na to hypnozou? Dakujem...

Kubo11

Problémy môžu byť v tebe - psychické napr. hanblivosť, výchova, zážitky z detstva, očakávanie neúspechu a pod. Na toto je najlepšia hypnoterapia. Alebo v partnerovi - neskúsenosť, mýty, slabá sex. informovanosť. Veľa mužov sa napr. nikdy nenaučí hrať na hudobný nástroj alebo tancovať a bohužiaľ je veľa takých, ktorí sa nikdy nenaučia uspokojiť ženu. Aby ti mohol niekto poradiť musíš napísať o sebe viac. Napr. vek, či sa dokážeš sama uspokojiť, ako dlho sexuálne žiješ, koľko si mala sex. partnerov, či žijete sami, či užívaš nejaké lieky atď. Ale nečakaj že ti niekto dá zázračnú radu. Každá žena je iná a neexistuje nejaký univerzálny návod ako uspokojiť ženu. Ak chceš tak mi napíš. Vo voľnom čase sa venujem hypnoterapii (neberiem peniaze). Mám aj nejaké certifikáty.

ahoj123

Ahoj. Tak to ti verim ze taka to vec ta trapi. Neboj sa nic vekom to kludne moze prist. Alebo sa ti mozno tvoj priatel tak nevenuje.

ahoj123

Ahoj. Tak to ti verim ze taka to vec ta trapi. Neboj sa nic vekom to kludne moze prist. Alebo sa ti mozno tvoj priatel tak nevenuje.

Sainty

Mas naprd partnera, nerozumie ako ti pomoct, alebo je sebec sam rychlo hotovy.
Ale ked budes mat 31 dojde ti mozno, aka si bola hlupa ked si mimo manzelstva takto sexualne zila, a budes sa citit spinava. Skus sa nad tym zamysliet, mladost pochabost..