Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zarastanie nechtov

jimmi

stím treba ist jedine na chururgiu ja už mam ten necht pol roka a na živu kožu ti pomože morska sol to ti visuši a odpadne ja tam žive meso už vobec nemam iba trochu hnisu čo si vždy vitlačím a použivam nato tu atiku betadin ichtiol a vjde m ito samo vvraví doktor že ale to je doživotne že oto sa bude treba starat velm ivždy ale neradil by so mdavat vitlačat hnis doktorovi mne to robil a skoro som od bolesti umrel brutus to bolelo lepšie je ked si to vitlačíš sam zaleži aky m aš necht pod tou kožou zarastený ked ho maš čierni ti h o viberu ked zdravi nuž smola musiš čakat kym ti sám vilezie

BROOKE

ahojte chcem sa iba opytať, či ma niekto skúsenosť s takym pripadom, ze v nechtovom lôžku prestal vyrastať nechet. moja mamina ma s tym problem, zatial sme neboli u doktora, čakame či nezačne nechet znova vyrastať. proste iba tam kde nechet vyrasta-lôžko zrazu sa ukazuje iba mäso a nechta nikde, ako keby sa minulo nechtové tkanivo a nemalo čo vyrastať. ak mate niekto skusenosti dajte prosim vediet. dakujem :)

Anička1944

Dobrý deň.
Ja tiež mám problém s nechtami,ale mne pomáha Peroxid vodíka a B- komplex forte. Neviem, kde som to čítala,že to pomôže. U mňa určite áno. Treba to vyskúšat.Každý večer pred spaním natriem vatovou tyčinkou, ktorú som namočila do peroxidu.
Pozdravujem všetkých Anička

lulu1313

ahojte....uz mam po svojom probleme...dnes bola na chirugii.Vsetkym vam tam odporucam ist. Ta bolest sa da prezit, aj by som vravela ze depilacia je horsia :) naozaj vsetci co s tym mate problem neodkladajte to. Mne to hnisalo 5 den a uz som to nemohla vydzat, doktor robil zakrok asi 20 sekund a zo stola uz som kracala po spickach :))Vazne odporucam a nenechavajte si to cim dlhsie.Cim skor pojdete tym to bude menej boliet a bude to trvat kratsi cas. Vela stastia vam prajem :))

jajkafr

lulu
dezinfikuj si to... mne pomohol Peroxid vodíka 3% a natierala som si to Fucidinom to je bakteriálna mastička od lekárky, ale tiež mi zaberal aj Bactroban... ak nemáš doma nič zájdi k lekárke nech ti niečo predpíše nemôže ťa poslať na chirurgiu ak nebudeš chcieť ja som chirurgiu tiež odmietla a vyliečila som si to takto :)

lulu1313

no kazdy z vas tu pise ze mu chirurg najprv dal injekciu a tak zacal zakrok, no mojej sestre to vsetko robil bez tej injekcie, citila celu bolest a to jej vyrastalo dive maso z oboch palcov na nohe. Teraz zarasta aj mne a nechcem ist ku chirurgovi, pretoze viem ze to bude bez injekcie. Co mam robit?

majka1706

tak mne najviac pomaha na zarastajuci necht na nohe morska sol,kedze som bola na dovolenke pri mori velmi sa mi to zlepsilo a po navrate som si kupila morsku sol a tak si mocim palec a je to o mnoho lepsie...

jajkafr

Eden
ja som mala teraz zahnisané obe veľké palce na nohách a tiež mi tam vyrastalo divé mäso a pomohla mi na to antibiotická mastička (Fucidin) a tiež dezinfekcia peroxidom vodíka 3% :)

Eden

Zdravím
Moja dcéra bude mať 8 rokov,a má 3X divé mäso na palci ,na 1 palci z oboch strán.Dvakrát sme jej dali vyrezať-na 3X som nedovolila.Teraz to riešime Verumal lakom,saloxyl masť a baneocin masť.Ešte sa nezahojilo ale vidím zlepšenie takže pokračujeme-nebudem ju trápiť radikálným riešním-verím že sa vyliečí