Ja už asi dva mesiace fajčím cigarety Iqos, alebo aj viac. Bála som sa toho, lebo aj na e-cigarety hovorili zo začiatku, že sú oveľa zdravšie a potom vyšlo najavo, že nie. Že tá tekutina je toxická, ktorá sa k nej používa a že je zdraviu oveľa škodlivejšia ako normálne cigarety. No ako vieme, v iqose sa používa normálny tabak ako aj v cigaretách, len nehorí, ba sa prehrieva. Nevdychujeme horaci tabak a ani papier. Tak škodlivejšia ako klasické cigarety nemôže byť. Tak som to vyskúšala, a sama na sebe cítom, že je menej škodlivá ako cigarety. Ke´d som išla na páty, vyfajčila som krabičku cigariet za večer. Na druhý deń som vykašliavala špaky, na cigarety som sa ani pozrieť nemohla, bolel ma hrudník, dýchacie cesty, pískaly mi pĺuca, po Iqose nič také. Taktiež vyfajčím za večer krabičku, alebo aj viac, ale na druhý deń ako keby som vôbec ani nefajčila. Ja to len odporúčať viem kadému, kto už chcel pprestať s cigaretami. Ešte by som dodala, že moja mamina fajčila za deň 1,5-2 krabičky silných cigariet už asi 30 rokov, bez cigariet nikdy nikde nešla, snažili sme ju nahovoriť aby aspoň menej fajčila, alebo fajčila slabšie, respektíve e-cigarety, nič. A teraz už vyše mesiaca fajčí Iqos aj ona, úplne sa jej vyčistila tvár a jej staré Petry je smrdia. Toto by som si v živote nemyslela. A nie, nekšeftujem s Iqos cigaretami, keby si to niekto myslel, ale pravdu poviem, že nad tým silno rozmýšľam, že aj ja budem tieto cigarety šíriť, lebo keď sú aj o len 10% menej škodlivejšie ako klasické cigarety, už sa to oplatí skúsiť a každému to len odporúčať viem. Z ľudí okolo mňa je mamina už šiesta, ktorú som na tieto cigarety nahovorila, a nevedia si ich vynachváliť. dúfam, že som vám pomohla s mojou odpoveďou. Andrea