Mam otazku na chlapov tykajucu sa sexu na prvom stretnuti a jednorazovky. Ale vyjadrte sa aj zeny ktore mate podobnu skusenost ako ja. Mam za sebou nedavne prve (a posledne) stretnutie s chlapom (len my dvaja)ktory sa mi dlho pacil, casom som sa zalubila,,,takze poznali sme sa dlhsie. Tvrdil ze je to vzajomne. Vsetko nasvedcovalo tomu, ze to tak je, az do chvile ked mi ku koncu stretnutia rovno dal ruku do nohaviciek a zacal ma vyzliekat.
Tak mi doslo, ze zaujem predstieral a hral na mna cely vecer divadlo len aby som mu "dala". Tak sa pytam, ak mate o zenu zaujem a to viac ako len dostat ju do postele, skusite to na nu hned, alebo pojdete na to pomaly? Ako to beriete vy?
Najlepsie na tom je, ze sa urazil a zacal ma ohovarat po celom meste. Vymazal ma z priatelov a prestal sa so mnou bavit. Co si mam o tom mysliet?
Jednorazovka
Denisa - jednoducho. Ten muz je idiot. To, co by Ta malo ale trapit je, ze si to nedokazala rozpoznat skor, lebo mudra zena ho k sebe ani nepusti, teda odmietne s takym stretko (nevenuje mu cas). Mas asi narusene prirodzene ochranne signaly, intuiciu. A to je nebezpecne. Doplatis na to.
Muz, ktory sa zamiluje do zeny, by sa nemal snazit siahat jej do nohaviciek vobec, je to nechutne a zenu to degraduje. Teda ani po x stretkach. S takymi by si rozumne zeny ani nemali zacinat. Takisto sa URCITE nebude snazit o sex po prvom rande. Najprv bude chciet so svojou laskou chodit, drzat ju za ruku, spoznavat ju. Tento novodoby trend sexom posadnutych ludi, nici lasku, treba sa im vyvarovat, takym muzom.
Podľa toho čo píšeš si ešte nedozreté dieťa. Každá baba či žena čo má niečo v hlave by mu dala facku cez celú tvár, kopla ho do zadku a poslala do pi.. svinským krokom. Trošku použi svoj rozum dievča a hneď ti bude jasné, že ťa chce len na sex a keď sa mu zunuješ, tak ťa prestane kontaktovať a vykašle sa na teba.
Potom asi rad obtazujes zeny. Najdi si sochu. Ta je nedostupna.
Imho, ak je zena pre mna lahko dosiahnutelna, tak o nu stratim zaujem.
Skor sa sprava ako zena, nie ako decko.
Ok, ten pokus dostať sa do gatiek pri vzájomných sympatiách ešte chápem. Ale uraziť sa a ohovárať, keď mu to nevyšlo? Sorry, je to decko, nie chlap.
Neviem, ci ta nesklamem, ale kazdy muz sa pokusa zenu dostat do postele, ak ho pritahuje. Tak to funguje uz zopar milionov rokov.
to je taký primitívny typ žien..
"čo sa nechajú.."
mám známu: 50ročná, postavou ako 18ka, oblieka sa tiež ako 18ka,
síce xicht rapavý, nevadí :-D
raz ide na polnu cestu s 30 ročným zadaným,
potom ide s 22 ročným boxeristom,
potom s 20ročným predavačom, ktorý na nu dá telefonne číslo svojmu kamarátovi že pozná dobru kur*u či si nechce užiť...
(sama mi to povedala nie sice takymto štýlom, no nám chápavejším dojde akú mienku o nej majú chlapi..)
a nech jej človek akokoľvek vysvetľuje, nedá si povedať, no a len sníva o tom že 20 ročný sa s nou bude za ručičky po meste prechádzať, lásku jej vyznávať, ...
ona chce manžela a dieťatko,
a nevysvetlí jej človek že s 20 ročným jedine v ríši snov..
Nick hurmikaki ideeeeees.. :-D
Ja osobne taku skusenost nemam, ale mam par kamaratiek, ktore naleteli na takeho a to hlavne ked to bol nejaky z internetu...jedna sa dokonca stretavala s jednym dlhsie, tiez si myslela ze aky je uzasny, on si ju tak namotal a potom samozrejme prislo aj k intimnostiam, a odvtedy sa jej uz ani neozval...mala vsak stastie lebo ho nikto nepoznal z jej znamych tak aspon to, keby aj chcel ohovarat, ale pre nu to bolo velke ponizenie lebo nebola taky ten typ ze da hned a potom dovidenia...
A co sa tyka teba, tak neries to, ten kto chce uveri, ten kto nechce neveri, tak to je vzdy :)