Mam otazku na chlapov tykajucu sa sexu na prvom stretnuti a jednorazovky. Ale vyjadrte sa aj zeny ktore mate podobnu skusenost ako ja. Mam za sebou nedavne prve (a posledne) stretnutie s chlapom (len my dvaja)ktory sa mi dlho pacil, casom som sa zalubila,,,takze poznali sme sa dlhsie. Tvrdil ze je to vzajomne. Vsetko nasvedcovalo tomu, ze to tak je, az do chvile ked mi ku koncu stretnutia rovno dal ruku do nohaviciek a zacal ma vyzliekat.
Tak mi doslo, ze zaujem predstieral a hral na mna cely vecer divadlo len aby som mu "dala". Tak sa pytam, ak mate o zenu zaujem a to viac ako len dostat ju do postele, skusite to na nu hned, alebo pojdete na to pomaly? Ako to beriete vy?
Najlepsie na tom je, ze sa urazil a zacal ma ohovarat po celom meste. Vymazal ma z priatelov a prestal sa so mnou bavit. Co si mam o tom mysliet?
Jednorazovka
toto mi nejde do hlavy...
".. rovno dal ruku do nohaviciek "
???????????????????????????????????
a ty si držala ako taka suka...?
si neviem predstaviť že ked je žena oblečená, má dajmetomu rifle, ktore najprv treba rozopnuť...
ako može strčiť len tak ti tam dakto ruku...?
a to že si neprotestovala ale držala si ako suka nadržana ani nehovorim..
ked suka nechce-pes neskočí... to si zapamätaj...
tak teraz na neho nenadávaj... sa mu niet čo čudovať že o tebe teraz po meste rozpráva ako o radodajke...
už len z princípu si mu nemala "dať"
Ze je blbecek :-D a nemysli uz nanho :-)
...odhadla si to správne....chcel ťa len............ ohováranie si neber k srdcu....ver sebe :)