Poznáte niekoho, kto mi urobí rýchlu diagnostiku alebo viete o možnosti súkromnej hospitalizácie?

Príspevok v téme: Poznáte niekoho, kto mi urobí rýchlu diagnostiku alebo viete o možnosti súkromnej hospitalizácie?
kristina19719

Zdravím. :)
Už 2 roky ma trápi môj zdravotný stav, no za posledné mesiace sa natoľko zhoršil, že som sa presťahovala naspäť k rodičom a dala v práci výpoveď. Pred viac ako 2 rokmi ma hospitalizovali na silné bolesti v podbrušku na urológií, nakoľko si mysleli, že to je "ich vec". Tam ma však nechali 3 týždne vrieskať od bolesti a nič mi nezistili, len som zvracala, mala horúčky a bolo mi jednoducho hrozne. Nakoniec ma presunuli na gynekológiu a vyoperovali nejakú hlúpu cystu. Problém zahladený. Avšak po návrate domov sa môj problém nijako nevyriešil, problémy som mala doteraz. Bolesti brucha, podbruška, rôzne koliky, problémy s trávením, každý deň teploty, vyrážky, z ničoho nič odzrobujujúca únava, úzkosti, nevoľnosť, bolesť svalov a kĺbov, padanie vlasov a takto to funguje doteraz. Zisitli mi potravinové alergie, tak som teda vysadila, čo som mala, no veľmi to nepomohlo. Zistili mi v krvi protilátky (neviem typ a ani oni, viac to odmietli riešiť), vysoké ASLO, zvýšené lymfocity, nefunkčnú štítnu žľazu (už beriem hormóny), no zároveň mi povedali, že tým autoimunitným ochorením, ktoré mám, je už jej tkanivo z ľavej strany "vyžraté", takže mi to pravdepodobne napáda takto pekne všetky orgnáy. Prosím vás, najlepšie by mi bolo, keby som si zaplatila profesionálny prístup niekoho, kto mi urobí komplexné vyšetrenie a zistí môj problém, nasadí liečbu, neodbije ma. Neviete o nejakej možnosti? Som mladá, chcem pracovať, chcem študovať, potrebujem pomoc. Peniaze nie sú problém, ak by bola naozaj nejaká vhodná možnosť. Ďakujem!

Omen

Kristína, ak chceš naozaj RÝCHLU a takmer kompletnú diagnostiku aj následne liečenie, potom ti odporúčam návštevu súkromnej alternatívnej ambulancie.
Ak chceš hospitalizáciu, potom skús niektorú z týchto nemocníc - ÚPKM Ba, NURCH Piešťany, NEDÚ Ľubochňa.

Mimicrymimka

Asi najlepšie spravíš keď sa nechas hospitalizovať v zahraničí. Mňa vďakabohu tam dali dokopy, mala som asi šťastie že som tam pracovala a nasadili mi dobrú liečbu, super prístup lektorov a zdravotníkov. Aj keď môj zdravotný problém nieje taký ako tvoj, a teraz som už na Slovensku, tak som neskutočne vďačná že som pri zistení zdravotného problému bola práve tam. Na Slovensku by som možno zomrela kým by ma poposielali z vyšetrenia na vyšetrenie, navyše ten prístup u nás... Aj keď môj problém pretrváva a mam ho dozivotne tak najlepšie čo sa mi mohlo stať bolo skutočne to, že na ten problém prišli inde ako na Slovensku. U nás to je tak, buď máš šťastie na dobrých lekárov alebo smola a za pár rokov či mesiacov to máš zrátané. Zmeň určite lekára a jednoznačne tu na fóre ti toho moc nepomozeme, ale hľadaj a hľadaj aj keď by si mala chodiť od šavla do pavla. Zdravie je predsa najpodstatnejšie. No a naše zdravotníctvo je tak z 80% riadne v prdeli.

Defcon

Zialbohu, musim potvrdit, ze slovenske verejne zdravotnictvo je absolutne neschopne ako celok . Lekari robia tak lajdacky, ze sa cudujem ich drzej snahe o zvysovanie platov. Zdravotny personal v nemocniciach rozkrada vsetko ,co nie je prizvarane, vyuzivajuc to, ze v ziadnej verejnej nemocnici neexistuje kontrola odchadzajucich zamestnancov. Patom placu ,ze nemaju nic.
Ak za nimi clovek pride s niecim horsim ako su lupiny vo vlasoch, tak je sppravna diagnostika a liecba nad ich sily.
Mozne riesenie je zaplatit si cestovne pripoistenie , ist na lyzovacku do Nemecka alebo Svajcu a zahrat to na urgent.
Tvoje navrhnute riesenie zaplatit si hospitalizaciu na nejakej klinike a dat sa vysetrit ako samoplatca......neviem ci si uvedomujes cenu takehoto pobytu. Na nejakej kvalitnej klinike v zahranici stoji den pobytu aj viac ako 2.000 eur plus platis kazde vysetrenie. U nas to bude polovica. Mas cca 15.000 eur na tyzdenny pobyt aj s vysetreniami ?

kristina19719

Bola som veru na gastre, no tam ma taktiež odbil - budem musieť pohľadať dalšiu ambulanciu. No keď to je všetko na tak veľmi dlho :(. Najlepšie by bolo, keby ma vzali na pozorovanie na pár dní, porobili všetky vyšetrenia a odbery a urobili záver, 2 roky to riešim a je to stále čoraz horšie a horšie. :/ No za tip s baktériami ďakujem, i ja si myslím, že tam bude pes zakopaný. I keď pravdepodobne nie len tam.

Ujo5

A na gastro si bola? Mne sa zdá, že by to mohol byť nejaký žalúdočný problém. Treba si dať spraviť kultiváciu odobratej vzorky na rôzne baktérie,...

Ako tie problémy začali?
Probiotiká si skúšala?
Ináč možno máš rozbitý črevný mikrobiom. Ak nič nepomôže, tak treba zvážiť transplantáciu črevných baktérií, len je to strašne drahé.

Ináč mám podobnú skúsenosť. Keď je človekovi niečo neštandardné, tak je ťažké nájsť niekoho zručného, kto ho vylieči.