Zaostalé dieťa - ťažký vývoj - po kompl.pôrode - riešenie

Príspevok v téme: Zaostalé dieťa - ťažký vývoj - po kompl.pôrode - riešenie
going

Zaostálé dieťa,vývoj po komplik.pôrode-kóme-úraze a pod..
webe:www.going sk. Stabilizujem život ohrozujúce parametre organizmu a nastavenie na normálne parametre. Konkrétne napr. nastavenie aj parametrov organizmu dieťaťa a dospelých:
mentálnych funkcií, motorických, vrátane naštartovania spomaleného alebo zastaveného fyzického rastu dieťaťa a ostatných parametrov pokiaľ k takému stavu došlo napr. po 20 rokoch následkom kómi, pôrodu alebo z iných nezistených príčin a pod. .
Príklady z praxe:
1. 2 ročný chlapec - spinálna svalová atrofia SMA,
s podporou dýchania, opakovaná zástava srdca v prebehu jedného roka.
Po 3 mesačnej liečbe znormalizovanie život ohrozujúcich funkcií
a po 8 mesiacoch naštartovanie vývoja chlapca.
2. teraz 18 ročný chlapec pri narodení opuch mozgu/nedýchal: výška: 117cm, hmotnosť: 12,5kg, Dn.:DMO, epilepsia, mentálna retardácia a iné diagnózy, bol ležiaci bez pohybov 2 roky nerástol a 10 rokov na Diazepame, hrozil infarkt a vývod žalúdka.
Po 1 mesiaci stabil. život. ohr. funkcií, po 3 mesiacov od liečby pominutie epi. záchvatov, naštartovanie mentálneho vývoja a zastaveného rastu, prírastok na výške cca.4cm / 1/2roka, dokáže chodiť s oporou panvy a fixáciou trupu. Viac na webe:-odkaz odstránený-

Gima

Ja ked som bola malá, chodila som do termálneho kupaliska Velký Meder. Ta teplota vody stimuluje pohyb svalov a klbov. To máte ako v maternici, teda to dieťa. Len ho musíte častejšie navštevovať a s malým bicyklovať a davať mu špenát. Pohyb dokáže liečiť a najlepšie sa darí v teplej vode.Potom sa naučí v choditku chodiť. Alebo odrážadlo.