Smútok, láska, životné problémy

Príspevok v téme: Smútok, láska, životné problémy
Mo09Mo

Ahojte
Prosím je tu niekto kto zažil v živote podobnú situáciu ... Som 20 ročný chalan už takmer 2 roky po rozchode s priatelkou, ktorý ma podviedla s bratrancom a ostala s ním tehotná. Odvtedy je môj život celý nejaký odveci.
Chcem tým povedať že sú obdobia kedy sa teším ale ovela viac je tých kedy som smutný zo života, plačem, mám zle sny, prišiel som o kamarátov, stratil zmysel života. Odvtedy si neviem nájsť priatelku, skúšal som no dievčata odomna chcu iba sex na jednú noc a ja toto nepodporujem, kedže verím v boha a mám ine presvedčenie.
Chcel som po skončení strednej odísť do vojska zmeniť sa začať odznova, no posluchol som rodičov a som na škole znovu. No deň čo deň to isté... depresie, smútok, plač cítim sa prázdny. Snažím sa prosím Boha o silu, stretávam sa s novými ľudmi, trávim čas s rodinou no nič ma nenaplňa.
Nieje to tým že by som nejako nezapadal do spoločnosti, som normálny chlapec, 3 roky som robil aj modeling takže niesom ani škaredy ani nič no jednoducho sa odomna ludia držia dalej.
Prosím ak ste niekto niečo podobne prekonali poradte mi...
Ďakujem

Tomas12345

Spominal si ze si veriaci, skus teda docielit to aby sa tvoja viera v Boha stala u teba hlavnou zivotnou prioritou a vsetko ostatne a teda aj vztahy ber len nieco ako bonus plus si najdi nejake konicky a veci co ta budi bavit a robit ti radost

nicollette12

Mozno na ludi posobis depresivne a tym padom su neradi v tvojej spolocnosti... skus zmenit seba, lebo tym ze si pekny si moc nepomozes ak hladas zenu do zivota...

Mia777

Nechceš si o tom miesto sĺz vymeniť pár mailov? Možno spoločne prídeme na to v čom je chyba, alebo aký je zmysel tvojho života.
london.sisi@post.sk

Mo09mo

Neviem čo mi chyba jednoducho sa iba cítim prázdny žijem z dňa na deň nič má nebaví... skúšal som rôzne metódy ale nič dlhodobo nefungovalo. Ale nič mi nechýba mám všetko som skvele zabezpečený no aj tak sa cítim akoby som nemal niekedy nič.

kdnhfjfjsd

pokial TVOJ život budú riadiť iní ludia podla svojho obrazu, tak tie depresie a prazdnotu mať budeš.... daj si prihlasku k vojsku, no a ked prejdes skuskami, odid zo skoly a nastup k nim a vybavene...

Jaja37

Situácií som zažila bohato a viem si predstaviť ako sa cítiš. Zaujima ma, či vieš definovať čo konkrétne ti v živote chýba, alebo len cítiš prázdnotu a nevieš.