Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neschopnosť sústrediť sa - ZODAC?

Príspevok v téme: Neschopnosť sústrediť sa - ZODAC?
Kontrol0r

Ahojte, popri iných problémoch mám už dlhšiu dobu problém premýšľať a sústrediť sa.

Pamätám sa v minulosti ako malý chlapec som dokázal sústredene niečo robiť, premýšľať alebo študovať niečo. Teraz sa na nič nemôžem sústrediť, nič nepochopím aj spomienky sú také bledé nie ako z detstva. Nič nedokážem precítiť. Ak sa snažím rozmýšľať rozbolí ma čelo a podobne.

Beriem denne Zodac na alergiu. Bakteriálna alergia, alergia na roztoče. Problém je že ak si ich deň nedám, svrbia má oči, kýcham a trápia ma dutiny. Mám otázku, môže toto byť zo Zodacu? Nič iné neberiem. Alebo čo by mohlo byť príčinou? Vopred ďakujem.

Jaja37

Bacha ale, aby si si nepestoval vysadenim tabletiek zapal a nedosiel raz do astmy.. porad sa s dr, skus ine antihistaminikum. Mne Zodac napriklad ani nezaberal na nadchu.

Kontrol0r

Tak vysadil som ho, alergia trápi ale cítim sa kus psychicky lepšie, uvidíme ako bude ďalej, a či to nie je len placebo efekt :D

alergen1

ano moze to byt z toho...daj si radsej predpisat aerius 5mg, pri tomto lieku ja necitim ziadne zmeny na sebe, ale zodac ma uspaval a problemy s pamatou som mal tiez..

Jaja37

Ja mam podobny problem, neviem sa tiez sustredit, beriem ale prezmenu Ceseru. Nenapadlo ma hladat suvis v tabletke :) no neviem..