"ako by som tu nebol"

Príspevok v téme: "ako by som tu nebol"
Matott

Ahojte ... Mám tento problém už 5 rokov a už som sa rozhodol že to potrebujem dať zo seba akoby preč ... Poďme k rovno veci ... Mám problém stým že ako by môj mozog nefungoval akoby išlo mi 50% mozgu ... Ako by som tu nebol vo svete ale niekde v sebe uveznený všetko čo poviem alebo sa niekým rozprávam všetký slová dávam zo seba automaticky , ako by som nad tým nerozmýšľal a všetko ide hneď von ... Tak isto rozmýšľanie mám úplne znížené proste všetko ... Už chcem žiť ako normálny človek a nie mať samé stresy a žiadne pocity ... Dneska sú vianoce no ja akoby som ich nevnímal ... Mám zhoršený zrak akoby som videl také malé bodky a každým dňom ich je viac a viac , niekedy som ich videl len v noci teraz aj už cez deň ... Ďakujem za akúkoľvek odpoveď

NoTotoNe

5 rokov? A to ti doteraz nevadilo ci co? Preco si to neriesil skor?! To si ani u ziadneho doktora nebol? Zajdi za obvodnym lekarom, vsetko mu povedz, myslim, ze by bolo na mieste pochodit na nejake vysetrenia, psychiater ci neurolog. Ale ries to.

Cliattsi

Ahoj. Podľa tých bodiek, ktore opisuješ, by sa mohlo jednať aj o boreliózu -> borelioza.cz.

Ale inak ak je.to schizo, tak potom su vhodne na to vysoke davky vitaminu B3 - NIACINAMID....POZRI NA YOUT. VIDEA.

A mozes mi.napisat aj na.mail. Inak, ja.nie.som na toto odbornik, ale stretol som sa s urč. informaciami, tak ti ich dávam.

Nasta00

Prečo si ten problém neriešil skôr? To akože tých 5 rokov sa s tým trápiš a nič s tým nerobíš? Môže to byť hoci čo, takéto veci treba riešiť keď začnú a nie teraz, keď to je už dlhú dobu. Teraz aj tak nič nevyriešiš, keďže sú sviatky. To je fakt dobrý postoj k svojmu zdraviu. Najprv, keď to je maličkosť to ľudia neriešia, ale potom keď im to začne prerastať cez hlavu, tak namiesto toho, aby išli k lekárovi, tak chodia písať na internet s dúfaním, že ich tu vyliečia. Jediné čo môžeš spraviť je, že si teraz môžeš pretrpieť sviatky, čo je dosť škoda a po sviatkoch hneď smer lekár. Nikto ťa tu nevylieči. A nabudúce sa postav inak k svojmu zdraviu, lebo je len jedno a veľa ľudí v tejto dobe si to neuvedomuje.

nicollette12

Tak sa po sviatkoch vyber k lekarovi, ten ti povie viac k tomu, lepsie ako sa stresovat... alebo sa len nad tym zamyslas moc a niektore veci mozno ani nemas len sa na ne moc sustredis.. skus sa viac uvolnit aspon teraz na vianoce, ved je to krasne obdobie v kruhu rodiny a je to cas pokoja a lasky, tak sa odosobni trosku :))