Pekny vecer prajem :-)
Spoznala som sa cez socialnu siet s jednym muzom.Oslovila som ho a zacali sme si pisat.Velmi ma ocaril.Nieco silne z jeho fotografii na mna posobi.Rozumieme si aj nazorovo.Ja nanho posobim rovnako tak silno.Sam mi napisal,ze sa boji nasho stretnutia.Ze som ho velmi ocarila.Ze stale na mna musi mysliet.U mna je to rovnake.Priznal sa mi sam od seba,ze isiel na jedno stretnutie z toho fora.A ze to nedopadlo dobre.Ze stale ma mal v hlave ked tam isiel.Myslel na mna pocas toho stretnutia a citil sa previnilo kvoli mne,ze tam vobec siel.Ze sa mal na to vykaslat a mna mal zavolat von.Ju poznal uz predo mnou a boli dlhsie dohodnuti na tom stretnuti.Chce sa teraz po vianociach so mnou stretnut.Ja s nim tiez.Ale mam strach.Doteraz som bola na dost stretnutiach.Ale na nich mi az tak velmi nezalezalo.Moje stretnutia dopadli vzdy dobre,pacila som sa tym muzom,ale z mojej strany tam nebolo nic viac.A teraz ma caka stretnutie s nim a zacinam panikarit.Ze som baculka,co on samozrejme vie,pozna moju vysku-vahu,videl vela mojich fotografii.Ze som starsia a on sa vzdy iba s mladymi cajockami stretaval,doteraz mal iba s takymi vztahy.Uz som zvazovala,ze to rande zrusim.Lebo sa mi az prilis paci a zalezi mi na nom.Budem uprimna-bojim sa.Asi mi uz sibe :-).Neviem,co mam teraz spravit.Bojim sa,ze ked mi tak velmi na tom stretnuti zalezi-ze prave vtedy to zle dopadne.Ze nieco pokazim.Ze sa podknem.Ze sa mu nebudem pacit.Neviem,co mam robit.Citim sa,akoby islo o moje prve rande v zivote :-)).Ked na to teraz myslim,az mi zviera zaludok.Strasne sa bojim,ze sa mu nebudem pacit.Nechapem tomu.Neviete mi prosim poradit,co pomaha proti nervozite a strachu?Aby som sa toho nasho rande tak velmi nebala?Dakujem :-)
Bojim sa ist na dohodnute rande
Kafe-niesom ferihitka.Priatela nemam uz dlhsie.
Bagramian-cez zoznamky som stretla zatial praveze dobrych muzov.Boli traja.Vedeli-koho hladam a ze to splnaju.Ja som vyhovovala im.Boli taki,ako aj na fotkach vyzerali,aj co sme si spolu pisali.Tak ano,stava sa vselico.Zatial nemam zlu skusenost.Ked sme si rozumeli aj dalej,stretla som sa s nimi.Mozno u mna nepreskocila iba povestna iskra.Rozumieme si vsak dobre.
Pisal si o tom zoznamovani sa v realite.Ja mam uz potridsiatke.V oblasti,kde sa pohybujem-sme takmer same zeny.A ked som aj stretla muza,ktory sa mi pacil,tak okrem vyzoru nas ine nespajalo.Tam by to bolo iba o pudoch.
A tento muz ma praveze hned pritahoval.Proste je to typ muza,ktory sa mi vzdy pacil.Splna aj ine,co u muza hladam.Asi preto sa toho stretnutia tak obavam..
aaaale ferihitka :D ty a báť sa?? a to už ako? Jáj, to si ty, tá strašne citlivá, čo ľúbi až za hrob, dokonca cez svoju vlastnú mŕtvolu :D O teba sa nebojím ani trochu, v pohode to dáš, lebo si tvrdohlavá ako ťava :)
Proti strachu a nervozite pomáha, ked si povieš, no a čo, no tak sa mu nebudem páčiť! Nemám čo stratiť, môžem iba získať. Počúvaj a ten tvoj o randení vie? Aj to pomáha proti strachu a nervozite :D zdôveriť sa vlastnému frajerovi :D:D:D
nie, pre mna vyzor urcite nie je rozhodujuci. A ked ti ani jeden pri rozhovore nevyhovuje, tak si radsej hladas cez net? Kde sa aj "jednoduchsi" clovek dokaze dokonale pretvarovat? Ani len nemas uplnu istotu, ze si pises s tou konkretnou osobou, ktorej udajny profil patri. Co ak sa len zabava a namiesto neho pise nejaky jeho kamarat? Alebo dokonca zena? Mozno ti to pride ako nieco nerealne, co tu pisem, ale ver mi, toto je v tejto dobe virtualneho priestoru a nekonecneho mnozstva vymyslenych pribehov bohuzial uplne bezne. Ja ti prajem, aby si si nasla dobreho priatela, ale od internetoveho zoznamovania sa a nasledneho stretnutia "naostro" si nemyslim, ze by to malo nejaky vyznam. Urcite male percento takychto "vztahov" moze vyjst a mozno zrovna ty budes ten stastny pripad, ale ak sa sama neodhodlas na to stretnutie, tak asi tazko to zistis.
bagramian-mozno u vas muzov to plati.Staci,aby bola zena iba pekna.Viac netreba.Ja osobne stretavam v realite dost muzov.No co z toho,ked pri rozhovore vidim,ze mi nevyhovuje?Zo zaciatku malokto otvara osobne temy,ake ma kto nazory na zivot a ciele,partnerstvo,spolocny zivot.Deti a rodinu.A toto je pre mna dolezite. Pre mna vyzor nieje rozhodujuci.Ale,aky ten muz je.Samozrejme,ze to spoznam az v realite.V osobnom kontakte a po case.Ale ak uz toho muza v zaciatku vyhodnotim ako neperspektivneho,tak naco sa s nim mam stretavat osobne?Aj keby bol neviem aky pekny.
a_dr1a,dakujem :-)
nicollette12-oslovila som ho,lebo ked som ho zbadala na fotke,velmi sa mi zapacil.Myslela som,ze ma to prejde.Ale ked to trvalo uz tyzden,tak som ho oslovila.Keby to bol blbec-by ma to pobluznenie aspon rychlo preslo.Ale je inteligentny,mudry.Vtipny.Ma hodnoty podobne mojim.A ti druhi muzi?Boli traja.Nemozem povedat,ze mi neboli sympaticky.Keby neboli-neprijala by som ani ich pozvanie ist s nimi von.Tu je iba ten problem,ze to u mna neprerastlo dalej.Iba v kamaratstvo.Aj som im to uprimne povedala.A radsej som sa s nimi prestala stretavat,aby som im nedavala zbytocnu nadej..
Mas velke ocakavania, preto si cela roztrasena. Vybajila si si ho. Prides na stretnutie a nejaka malickost ti tu bajku pokazi. Sposob chodze, ton hlasu, telesny pach, alebo zapach z ust a podobne.
To je problem online zoznamovania. Nevnimas ho ako celok, ale po castiach, teda par casti z neho a nedokazes to potom poskladat do celku, ktory ti bude sympaticky.
Kym pri stretnuti nazivo vidis celok, vies do coho ides a postupne odkryvas casti, ktore ta mozu prijemne prekvapit, alebo aj vobec nedat danemu cloveku sancu, ked sa ti ako celok nepozdava.
Pri online zoznamke vacsinou das sancu takemu, o ktoreho by si v reale ani nezakopla/nezakopol.
To su naozaj divne casy. Neviem aky ma vyznam sa spoznavat cez rozne zoznamky. Ludia uplne stratili schopnost komunikovat, cez siet su najvacsi majstri sveta a ked pride na osobne stretnutie, su vyklepani ako male deti. Vzdy je lepsie sa spoznat osobne a az potom riesit nejake sympatie a vztahy. Mozno to znie pre niekoho ako nadludsky vykon, ale preboha, ludia, majte trochu sebavedomia. No co ti poradit? Pozbieraj odvahu, alebo sa na to vykasli.
Tak naco si ho vobec oslovovala ty, ved si mohla tusit, ze sa to moze prehlbit az do stretka a dalej.
Vzdy s tym musis pocitat, ze je tam moznost stretka a tiez nechapem, preco si sa stretavala s nejakymi chlapmi, ked ta neoslovili...chudaci, ty si sa im pacila a chceli nieco viac a ty ich odpinknes... len aby sa ti to nevratilo...naco davat zbytocne nadeje, ked mi je nesympaticky, na stretko nejdem a hotovo...
Tak si vsugeruj ze o nic nejde :D a pod na rande v pohode uvolnena a vysmiata, ako si bola uz aj predtym vela krat) mozno preto si sa na tych stretkach tym chlapom pacila, ze si bola uvolnena a v pohode. A preto ti tak OK vysli. Opakuj si ze o nic nejde (vsak ani nejde, ked nejde o zivot ide o H)) ) a pod tam. Ak mate byt spolu tak budete a ak sa ma nieco stat, tak sa stane a tak aj bude. A ak to aj nahodou nevyjde, asi to tak ma proste byt