Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bojim sa ist na dohodnute rande

Príspevok v téme: Bojim sa ist na dohodnute rande
saty

Pekny vecer prajem :-)
Spoznala som sa cez socialnu siet s jednym muzom.Oslovila som ho a zacali sme si pisat.Velmi ma ocaril.Nieco silne z jeho fotografii na mna posobi.Rozumieme si aj nazorovo.Ja nanho posobim rovnako tak silno.Sam mi napisal,ze sa boji nasho stretnutia.Ze som ho velmi ocarila.Ze stale na mna musi mysliet.U mna je to rovnake.Priznal sa mi sam od seba,ze isiel na jedno stretnutie z toho fora.A ze to nedopadlo dobre.Ze stale ma mal v hlave ked tam isiel.Myslel na mna pocas toho stretnutia a citil sa previnilo kvoli mne,ze tam vobec siel.Ze sa mal na to vykaslat a mna mal zavolat von.Ju poznal uz predo mnou a boli dlhsie dohodnuti na tom stretnuti.Chce sa teraz po vianociach so mnou stretnut.Ja s nim tiez.Ale mam strach.Doteraz som bola na dost stretnutiach.Ale na nich mi az tak velmi nezalezalo.Moje stretnutia dopadli vzdy dobre,pacila som sa tym muzom,ale z mojej strany tam nebolo nic viac.A teraz ma caka stretnutie s nim a zacinam panikarit.Ze som baculka,co on samozrejme vie,pozna moju vysku-vahu,videl vela mojich fotografii.Ze som starsia a on sa vzdy iba s mladymi cajockami stretaval,doteraz mal iba s takymi vztahy.Uz som zvazovala,ze to rande zrusim.Lebo sa mi az prilis paci a zalezi mi na nom.Budem uprimna-bojim sa.Asi mi uz sibe :-).Neviem,co mam teraz spravit.Bojim sa,ze ked mi tak velmi na tom stretnuti zalezi-ze prave vtedy to zle dopadne.Ze nieco pokazim.Ze sa podknem.Ze sa mu nebudem pacit.Neviem,co mam robit.Citim sa,akoby islo o moje prve rande v zivote :-)).Ked na to teraz myslim,az mi zviera zaludok.Strasne sa bojim,ze sa mu nebudem pacit.Nechapem tomu.Neviete mi prosim poradit,co pomaha proti nervozite a strachu?Aby som sa toho nasho rande tak velmi nebala?Dakujem :-)

saty

Hej Rup-paci sa mi az prilis :-).Sama neviem co ma tak na nom pritahuje.Mozno, ked sa osobne stretneme-sa mi nemusi pacit vobec.Alebo ja jemu.Ale pritahuje ma.Mame podobne nazory na zivot,partnerstvo,rodinu.Len mi az privelmi na tom stretnuti zalezi-preto ten strach..

Hej rup

Ako sa môže niekto zaľúbiť cez notebook to nechápem. No čo, vykašli sa naňho, napíš mu že už máš iného a hotovo.