Caute Vsetci mna by velmi zaujímalo či sexujete s partnermi aj vtedy keď su doma Vaši rodicia. Napriklad ked pride k vam domov priateľka/priateľ a ostava spať na noc. A či Ste uz povedali rodičom o svojom sexualnom živote.
Sex ked su aj rodičia doma
ja sa tiež s mojim priateľom milujeme .. aj ked u nas parkrat ked su fotrovci a u neho stale ked su fotrovci:)je to super a je to vzrušujúce ked neviete kto vojde:)heh tak kontrolujeme stale dvere:) a aj tak je na nas perinka tak nevidia čo je pod nou :)hii... aaaa rodičia o tom moji vedia:)šak mamka mi kupovala antikoncepciu:Dtak jasne ze vedia...je dobre ked máte otvorený vzťah s rodičmi pretože ked sa niečo stane alebo ked sa chcete niečo dozvedieť tak kto ti pomôže najviac ako tvoji vlastny rodičia čo ťa najviac poznajú?
si myslim ze tak je to este vrrusujucejsie...
nas raz skoro nachytali---holka mala uz dole nohavice nohavicky a ja nastastie som mal setko na sebe bo som ju len lizal a prstoval...a v tom jeb sa otvoria dvere...ale na byte, ale izba bola hned pri dverach len za rohom trosi...
tak holka vyskocila ani neviem jako a asi za 5sec bola oblecena a este ze Ahoj mami ste dako rychlo prisli...ja som bol mimo koko...fajn situacia :D
no ja s priatelkou u nas doma sexujeme aj ked su rodkaci vedla v izbe ale sme po tichu. a unej radsej uz nie bo nas jej mama capla tak sme si vypoculi kazen.
o mne to moja mama tiez vie a otec mi je tazko ukradnuty ... a preco to nerobit aj ked su doma??? ... ak mate rodicov ktori vam len tak vbehnu do izby ked ste tam s partnerom tak to potom nie ale ked vam tam nechodia tak preco to nevyuzit??? :)
a ked postel vrzga tak si kupte taku co ma kolieska ;) vrelo odporucam :P
aj my sexujeme, ked su rodicia doma, ci uz jeho alebo moji...v noci nam do izby lozit nebudu, kedze oni su tuhi uz okolo 22:00, inak cez den sa zamkneme. Raz sme ale zneuctovali dom jeho rodicov, ked nik nebol doma, a kondom sme nahodou zabudli priamo na stoliku v obyvacke, nasiel ho jeho otec a vzal to viacmenej s humorom, len ze nabuduce si mame po sebe upratat :) tiez sa o tom s rodicmi nebavime, ale je to take verejne tajomstvo, ved rodicia tiez nie su z jahody :D
bez problemov aj cez den.zamknem sa do izby a idem sa milovat.rodicom podla mna neje nic do mojho seualneho zivota.ani ja sa nestaram o ich sexualni zivot.
my sme sa tiez bali,ked boli nasi doma a tak to aj dopadlo, smykol sa kondom. ale ked je iba brasko doma, tak pohoda. ale ked su fotrovci doma, to je ine.
no ja u nas som sa prvy krat klepal ale druhykrat uz vobec nie . u priatelky je to trosku ine mama jej voje kedykolvek do izby al urcite vie ze to spolu robime..
ajojte. ja chodim s priatelom uz rok a cely rok ,kazdy bozi den spava unas. a to je samozrejme, ze spavame spolu unas doma. no sem tam ideme aj donho a aj tam sa to da. chi