Sex ked su aj rodičia doma

Tommy

my napriklad u priatelky ked su jej rodicia doma sexovat nemozeme - akosi nemaju vo zvyku klopat alebo zaklopu a hned vojdu takže radšej nič a prespavat tam nezvyknem.
ale u mna sa milujeme aj ked su doma.rodiacia mi vtedy do izby nejdu. a to ze zijeme pohlavnym zivotom vedia vsetci nasi rodicia.ja mam s mojimi super vztah a vedia velmi dobre ze randenie nieje iba chodenie za rucicky:)

jaja

Ja s frajerom sexujem aj ked su rodicia doma a aj ked jeho sestra spi vedla na posteli(spi dost tvrdo).je to super.ale aj tak je najlepsie ked nemusis byt ticho a snazit sa aby nebolo nic pocut. :))

miso

Ja som skusal rozne sposoby aby to nasi nepoculi ked sexujeme kedze maju spalnu oproti mojej izbe. Potom mi vsak priatelka povedala ze je uz načase im to povedat lebo vzdychanie a mľaskanie kedze to robime vzdy s kondomom urcite pocuju. Mama mi potom povedala ze pokial sa na to citime tak nam nic zakazovat nebude ale nech ma Boh chrani aby som si predtym nenatiahol kondom.

sanyka

My sexujeme u priateľa, aj keď sú jeho rodičia doma...myslíme si teda,že o tom vedia,ale partner sa s nimi o tom nebaví..moji o tom vedia