Moj zivot nema zmysel, stale sama, smutna, bez motivacie

Príspevok v téme: Moj zivot nema zmysel, stale sama, smutna, bez motivacie
Marianna001

Dobry den,

ja uz neviem ako dalej vo svojom zivote, asi som fakt nevdacna osoba, ale mne to uz pride,ze som asi prekliata. Mojim najvacsim zivotnym problemom, je,ze si neviem najst partnera, akurat ma priatel nechal po roku a pol, v podstate kvoli mojim chybam, co uz ideme dalej, ale ked tak sa zamyslim, od nepamati mam problemy s muzmi, bud ma nechcu a nechaju len tak alebo ma chcu a ja nemam zaujem, na tohto som cakala pomaly 28 rokov a uz som si myslela,ze konecne sa podarilo - super clovek,inteligentny,vtipny,zodpovedny..atd..., nevyslo to :( co ma vsak najviac serie, budem mat pomaly 30 rokov som sama ako prst, ziaden vo vyhlade a ja uz by som chcela rodinu (urychlene aj kvoli zdr. problemom,kvoli ktorym mozno deti nikdy nebudem mat:(-to je dalsia vec co ma neuveritelne trapi) a najhorsie,ze vlastne nemam uz ani kamaratky v podstate,vsetky zadane,vydate, deti planujuce,je mi strasne smutno,ze proste ostatne len postretavali kadetade, dali sa dokopy a vsetko fajn a ja sa musim takto trapit, pre mna su vztahy najdolezitejsie na tomto svete a samozrejme aj zdravie. ani neviem cochem pocut, asi nic, len som sa chcela vykecat

Suicidal03

Ženy/muži vám už skutočne hrabe?? To myslíte vážne? Je tu nespočetné množstvo podobných tém, som sám/sama už mám 30 a neviem čo so životom, chcem rýchlo partnera, chcem rýchlo deti, chcem naspäť ex, chcem sa zabiť atď atď.. to skutočne nedokážete existovať sami? Večne musíte byť na niekom závislí??? Veď aj keď sa v 30r.s niekým rozides, život ide ďalej či už s ním či bez neho. Zamerajte sa na seba a nie vždy na potrebu mať niekoho po boku. Niekedy vám samota dá tie najlepšie nápady, dá vám skutočne možnosť poznať sám seba do hĺbky. A až keď skutočne nájdete a objavíte sami seba vtedy sa možno zjaví presne ten čo k vám patrí.a aj keby nie, tak to nieje koniec! Veď život je tak rozmanitý a pokiaľ je človek zdravý ma kopec možností, všetko ostatné sú len výhovorky.. Tak už toľko nezúfajte a hlavne sa toľko nelutujte!!

Tomas12345

Marvel81 naozaj velmi pekne napisane.

A k autorke clanku poradim len to ze samozrejme ak budu vztahy tvojou hlavnou zivotnou prioritou tak v podstate zakazdym ak sa ti vztahy nepodaria budes nestastna. Skus preto vztahy vnimat nieco ako bonus ktory ak vyjde tak ok a ak nevyjde tak sa nic nedeje. Najdi so konicky co ta budu bavit a mozno uz aj spominana viera by ti v mnohom podla mna pomohla vidiet v zivote aj iny zmysel nez len vztahy

marvel81

Ahoj Mariana, v zivote je najdolezitejsie hladat zmysel preco som tu kto vlastne naozaj som. Ja som si predtym myslel, ze je dolezite mat rodinu peniaze a zit normalny zivot ako vacsina. Ale potom som prisiel na to, ze stastny a uzitocny sa da byt aj bez vsetkych tychto nromalnych veci. Ja som velmi stastny aj sam a mam uz 36 rokov, vsetko co potrebujem si viem zabezpecit, a kedze som dost skromny tak to nie je velky problem. Pokial ten vztah a deti nutne musis mat tak zacni v prvom rade nieco robit pre ostatnych ,cim uzitocnejsia budes,tym viac sa ti toho vrati spat, a to aj mozno v podobe vztahu po akom tuzis. Takyto zakon vzdy fungoval a aj bude, ked neveris mozes si o tom nieco aj nastudovat v mnohych mudrych knizkach ale myslim si,ze vacsina ludi ho pochopi casom aj bez studia. Ked nemas pozitivne myslenie tak vo velkej miere ti moze pomoct nejaka viera vo vyssiu moc, mozme je pokojne nazvat bohom. Netreba chodit do kostola ani sa modlit len treba mat toho kreatora uprimne rad a snazit sa co najviac dobra robit pre ostatnych , stacia aj malickosti a potom sa zacnes mysliet aj pozitivnejsie a tvoj pohlad na svet sa moze radikalne zmenit k lepsiemu. Pekne sviatky a stastny Novy rok.

sunnyball13

...marianna...no určite sa necítiš dobre chápem...ale všetko je tak, ako má byť....podľa toho čo si napísala, ťažko určiť prečo je to tak...kždý človek sa rozvíja, možno ešte aj ty potrebuješ niečo pochopiť a dozrieť a vtedy príde tvoja láska...hlavu hore...dobre, že si napísala a dala aspoň trochu von svoj smútok...ale podľa mňa si silná nato, aby si znova vstala a našla svoj zmysel....držím Ti palce!

bagramian

Ja nechapem, preco tu stale, kazdy den niekto len vyplakava, aky je zivot zly a nespravodlivy, ako si nevedia najst partnera atd.. Ved si pisala, ze ta opustil kvoli tvojim chybam, takze si si asi vedoma, kde bude pes zakopany. A este jedna vec, neposob ako najzufalejsia zena na svete a nesnaz sa hned co najskor si najst partnera a potom ho tlacit do manzelstva, tym muzov doslova uzenies, v dnesnej dobe maloktory sa hrnie ihned do manzelstva. Casy su zle, ludia su este horsi a preto je namieste opatrnost. Ludia sa totiz vyfarbia az po dlhsej dobe.