Dobry den,
ja uz neviem ako dalej vo svojom zivote, asi som fakt nevdacna osoba, ale mne to uz pride,ze som asi prekliata. Mojim najvacsim zivotnym problemom, je,ze si neviem najst partnera, akurat ma priatel nechal po roku a pol, v podstate kvoli mojim chybam, co uz ideme dalej, ale ked tak sa zamyslim, od nepamati mam problemy s muzmi, bud ma nechcu a nechaju len tak alebo ma chcu a ja nemam zaujem, na tohto som cakala pomaly 28 rokov a uz som si myslela,ze konecne sa podarilo - super clovek,inteligentny,vtipny,zodpovedny..atd..., nevyslo to :( co ma vsak najviac serie, budem mat pomaly 30 rokov som sama ako prst, ziaden vo vyhlade a ja uz by som chcela rodinu (urychlene aj kvoli zdr. problemom,kvoli ktorym mozno deti nikdy nebudem mat:(-to je dalsia vec co ma neuveritelne trapi) a najhorsie,ze vlastne nemam uz ani kamaratky v podstate,vsetky zadane,vydate, deti planujuce,je mi strasne smutno,ze proste ostatne len postretavali kadetade, dali sa dokopy a vsetko fajn a ja sa musim takto trapit, pre mna su vztahy najdolezitejsie na tomto svete a samozrejme aj zdravie. ani neviem cochem pocut, asi nic, len som sa chcela vykecat