Výška :(

fenolax

Heightt, ja mám len 161 cm, nenarástla som viac, lebo mám Turnerov mozaikový syndróm...čo by som ja dala za Tvoju výšku...prepána, čo to riešiš, vieš koľké ženy by chceli byť také vysoké ako Ty? :-)))

nicollette12

Tak ja mam od cca mojich 17tich vysku 167cm (za 11 rokov sa nezmenila) a som nadovsetko spokojna, mam kamaratky ktore maju cez 30 rokov a maju 155 cm takze bud rada ze si aka si, ja si myslim ze mam vysku tak akurat, mozem si dovolit aj vyssie opatky, ale aj ked mam tenisky tak som so sebou spokojna :-) takze ty bud len a len rada...

Rrrazzzi

Buď rada že máš takú výšku. Ja mám pár CM viac a cítim sa ako obluda, ani nenosím opätky lebo si pripadám ako Eiffel. Čo by som dala za to mať výšku ako ty :)

verbena

ja som mala v 20 168cm a ked ma merali v 25 u obvodného tak 170cm, takze mozes narásť ,.. ale na čo...? chceš byť snád modelkou...? daj si stekle a budes vyssia vybavene.

neviem10

ničoho sa neboj :) človek rastie do 20r. A aj keby už tvoj rast skončil tak si z toho nič nerob :) na výške predsa nezávisi :) hlavne že si zdravá,sú aj horšie veci na svete ako len výška vzrastu :)