Dobrý deň.
Chcem sa opýtať, či vo vašom meste máte otvorené kostoly počas dňa. Ja bývam na dedine a kostol je otvorený len cez bohoslužby atď. Dosť ma to vytáča, pretože tam chcem chodiť modliť sa. Mávam depresie a často mi je tak ťažko, na nevydržanie. Často mám potrebu ísť do kostola, pomodliť sa k Bohu, poprosiť ho o pomoc a poďakovať za všetko dobré, čo mám. Vyslovene ma to tam ťahá. Lenže, keďže v dedine máme kostol zatvorený, nemám na to možnosť.
Chcem mať pokoj v duši
Ahoj "vybuchnemihlava" v niektorych kostoloch v mestach byva otvorena aspon vstupna predsien cez den. Ak by si chcela, kludne sa i ozvi
sallyhope357@gmail.com
Ja si pamätám, že keď som mal tak 6 rokov, bol som naučený sa modlievať sa pravidelne, tak som sa modlil aj v škôlke, som vošiel do takého toho domčeka na hranie :D :D. Ale tak, nebolo to moc super, spolužiak sa ma spýtal: čo ideš robiť a ja že: :/ modliť sa...:D :D .A veľa som sa modlieval doma.
Brigita232 - Samozrejme, že môžem. Nemám s tým problém. Len som sa chcela spýtať na tie kostoly.
ale ved nato vobec nepotrebues kostol, mozes sa pomodlit kdekolvek a kedykolvek, nato si este neprisla?
Otazkova - Áno, máme pred omšou otvorený kostol. Bohužiaľ je to tak, ako si spomínala. Modlia sa ruženec.
Neviem neviem - Na predvianočnej spovedi som bola, ale depresie mi to nezmiernilo a tie problémy mám stále.
Pokoj v duši budeš mať keď pôjdeš na spoveď. Neviem či sa ale ešte pred vianocami dá ísť.
alebo vždy pred omšou, minimalne polhodinu je otvorený kostol ale niekde sa modlievajú ruženec tak tam pokoj nie je :D ale väčšinou ho otvárajú už tú spomínanú polhodinu pred začatím omše....
na prvé piatky nemáte niekoľko hodín otvorený kostol?
Časy sa zmenili a dnes sú všetky kostoly pozamykané. Boh je prítomný všade, tak si skús vytvoriť doma nejaké miestečko, kde sa s ním môžeš zhovárať. Ja viem, nebude to také ako v kostole, ale nič lepšie ti neviem poradiť.
Prajem ti však, aby si našla "pokoj vo svoje duši boľavej" : www.youtube.com