Chcem mať pokoj v duši

Príspevok v téme: Chcem mať pokoj v duši
vybuchnemihlava

Dobrý deň.
Chcem sa opýtať, či vo vašom meste máte otvorené kostoly počas dňa. Ja bývam na dedine a kostol je otvorený len cez bohoslužby atď. Dosť ma to vytáča, pretože tam chcem chodiť modliť sa. Mávam depresie a často mi je tak ťažko, na nevydržanie. Často mám potrebu ísť do kostola, pomodliť sa k Bohu, poprosiť ho o pomoc a poďakovať za všetko dobré, čo mám. Vyslovene ma to tam ťahá. Lenže, keďže v dedine máme kostol zatvorený, nemám na to možnosť.

Sally357

Ahoj "vybuchnemihlava" v niektorych kostoloch v mestach byva otvorena aspon vstupna predsien cez den. Ak by si chcela, kludne sa i ozvi
sallyhope357@gmail.com

ModloModlic

Ja si pamätám, že keď som mal tak 6 rokov, bol som naučený sa modlievať sa pravidelne, tak som sa modlil aj v škôlke, som vošiel do takého toho domčeka na hranie :D :D. Ale tak, nebolo to moc super, spolužiak sa ma spýtal: čo ideš robiť a ja že: :/ modliť sa...:D :D .A veľa som sa modlieval doma.

vybuchnemihlava

Otazkova - Áno, máme pred omšou otvorený kostol. Bohužiaľ je to tak, ako si spomínala. Modlia sa ruženec.

Neviem neviem - Na predvianočnej spovedi som bola, ale depresie mi to nezmiernilo a tie problémy mám stále.

Otazkova

alebo vždy pred omšou, minimalne polhodinu je otvorený kostol ale niekde sa modlievajú ruženec tak tam pokoj nie je :D ale väčšinou ho otvárajú už tú spomínanú polhodinu pred začatím omše....

Omen

Časy sa zmenili a dnes sú všetky kostoly pozamykané. Boh je prítomný všade, tak si skús vytvoriť doma nejaké miestečko, kde sa s ním môžeš zhovárať. Ja viem, nebude to také ako v kostole, ale nič lepšie ti neviem poradiť.
Prajem ti však, aby si našla "pokoj vo svoje duši boľavej" : www.youtube.com