Plucne mykoplazmy

Armani55

Holubicka
Kamoska sa z toho dostala uplne?ako dlho to trvalo?
Nevies ma s nou skontaktovat napr.mailom?
Popisal by som s nou o tom viac.
Ak sa ti da ozvi sa mi do mailu armani5@azet.sk
Dakujem ti

holubicka

Kamoska mala tiez plucne mykoplazmy, dlho sa liecila a robili jej aj imunologicke vysetrenia. Zistili jej oslabenu imunitu a lekar jej preto odporucil kupit si wobenzym na zlepšenie imunity a vraj zvysuje aj ucinnost antibiotik.

Nihalkazufalka

Armani
Ja som mala niekolko mes.37,8 horucku,bolesri hrdla dutin zubov,klbov,kt mandli,nosohltana,kt neuticahli ani po nicom tabletky vyplachy nic nezaberalo,asi cca tri mes.nadcha vodova,strasne bolesti hlavy ucha klbov nenormalne,nevladala som vyjst do schodov extremne potenie..v noci a nneormalne bolesti hrdla..a uzlin ani nehovorim.navrete uzliny.. vmysleli si dokrori,ze mam rakovinu...
A nakoniec mykoplazma....ale asi som ju uz mala dlhse v sebe...
Nepomohlo mi na nu nic..ked mam byt uprimna,ani doxy ani sumamed,nic..strata casu..

Skusila som liecbu rpi mori na dva tyzdne a preplachy dutin morskou solou a vodou plus posilnujem imunitu..zazvor,cesnak..a vitamin c kazdy den..ani doxy mi nspomohol..vobecccccc...a len mi po nom bolo otrasme krce,brucho,hnacky,zavrate...otrasny leik..a nakoniec ma zase od oktobra bolia uzliny aj grdlo aj klby a vysledky opat pozitivnd,elisa pozitivna..takze pass toto.amm tu amrhu stale ale nvm ako ju vykantrit...bohuzial

A ty ams ake prejavy,co ti je???

Armani55

NIHALKAZUFALKA
Ake mas ty priznaky?resp.si mala.zabrala ti liecba 3 tyzdne doxyhexalom alebo si brala aj nieco ine?

NihalkaZufalka

Ano, mala som tieto zákerné svine.
V prvom rade: aké testy ti robili na tieto svine, WB alebo elisa testy? elisa su na hovno, WB treba- tie su presnejšie !!!
ake máš hodnoty?a ktoré testy využili? Bol si na infekčnom/ ev. pneumologii?
kým si bol vyšetrrovaný? aké máš príznaky? v akom prostredí pracuješP študujes/ žiješ..su to huby, ktoré žiju v klimatizacii, vzduchotechnike a pod.
treba z toho prostredia čo najskôr ta het
prekonala som tieto svine, alebo resp. ani neviem,či ich mám či nie,ale asi áno. Stale.
Robili mi WB testy- pozitívne, vsetky triedy, nasadili sumamed na dva tyzdne, neskôr na tri tyzdne doxyhexal(ale dooxy je na ne hodne slabý), reps ide aj o miligramy za den kolko užiješ.
ja mám mykoplazmy asi stále, pretože teraz mi robili testy min. utorok a test ELISA bol v triede IgM hraničný, pre mňa pozitiívny, a IgG samozrejme vysoké, ale elise neverim, preto si idem dať spraviť aj WB testy..pre istotu, ale každopadne je mi lepsie, ako mi bolo vtedy,ked som ich mala, ale su zakerne tie svine, dobre sa liec, chod na infekcne,nech ta tam lieica, toto su vane svine tieto bakterie,a pozor,s akymi ludmi sa stykas...ake mas inak prejavy tejto pliagy? pozor, na ludi,s kt. si-mozu ju mat a stale ti ju prenasat,lebo lieky, by mali pomoct, ale MINIMALNE kura mesiac az 6 tyzdnov vkuse !!!!!!!!