moja segra sa dala dokopy s takym este slusne povedanym debilom. A vyzera to ze sa budu buduci rok brat. Problem je ten ze je taky ako som uviedla v nazve temy. Ma 42 rokov, rozvedeny raz a velmi opovrhujem ludmi ktori podla neho nic neznamenaju. On pracuje na mestkom urade, taka uradnicka krysa cez znamosti sa tam dostal a hraje doleziteho pana. Prosto, on sa nebude s hocikym rozpravat len tak. Opovrhuje zdrav. sestrami, ak mu niektora radi co ako tak jeho reakcia "vy mi nevysvetlujte, ja sa porozpravam s lekarom"! alebo minule sme boli v jednom butiku a predavacka mu peken pozdravila, on nic ako tela, spytala sa ho co si praje, zase mlcal ako tela, vybral si bez slova tovar a isiel skusat do kabinky, nakoniec siel zaplatit, pytala od neho nejaku kartu zakaznicku ktoru znacka toho butiku ponuka pre stalych zakaznikov, opat nic nepovedal ako tela vravim si, ona samozrejme zarazena, chuda asi uz mala pocit ze sama so sebou rozprava ani len nepozdravil ked sme odchadzali odtial. Hanbit sa za neho debila. Alebo v restike tiez len do znackovych musi ist, nepojde hocikde si sadnut ani len niekam do baru podla neho podradneho, postarka mu nieco prinesia alebo poslicek zasielku prevezme a nic ani len nepozdravi hotovy debil.
Co si o seba mysli ze je? To akoze ked robi na urade mestkom tak co? Serie nejake zlate hovna alebo prdi vonave prdy z riti? Ved je taky isty clovek ako my vsetci, skape ako kazdy clovek a skonci v zemi. Srat musi, prdiet prdi, grga urcite ked je sam, vytahuje jedlo zo zubov, maz v usiach sa mu tvori aj sople v nose, spodky si musi menit tak v com je iny od beznych ludi? A ten nos ako vysoko nosi, normalne by k nemu isla hlaska z filmu vesničko.."daj pozro ať nezakopneš" :DDD
Neznasam ho namyslenca...
Len chcem vediet vas nazor preco su niektori ludia taki strasne namysleni a tvaria sa dolezito a ze su nieco viac.
PS: co moja segra na nom vidi... ved on je taky koko..
Strašne namyslený a povýšenecký budúci švagor.... neznášam ho, čo s tým?
takto sa spravaju casto najma ti co sa k praci ci k peniazom dostali cez konexie peniaze a znamosti , nie vlastnym usilim a pracou alebo potom je to aj vychovou ak ich tak arogantne a sebecky rodicia viedli co si o sebe myslia ze su nieco "viac" nez ini a pritom aj ich telo skonci raz v rozklade a hnilobe ... :-)
Videl by som to na problémy z detstva... Prehnané a hlavne hrané sebavedomie a nedostatok súdnosti je u takýchto ľudí bežným javom... Ak máš záujem riešiť veci, čo sa týkajú Tvojej sestry, je to fajn... len aby si nakoniec neskončila za tú zlú... Je pravda, že to, s kým Tvoja sestra bude v budúcnosti žiť a možno mať rodinu, sa v konečnom dôsledku bude týkať aj Teba... budeš tým deťom teta... takže skúsim Ti poradiť toto: Spýtaj sa opatrne svojej sestry, či má povedomie o detstve svojho partnera, či sa s ním niekedy rozprávala na tú tému, či on má nejaké zážitky so svojou rodinou a akým spôsobom sa vyjadruje o svojich rodičoch, aký má k nim vzťah teraz... atď atď... toto sú veci, ktoré môžu dať odpoveď na jeho správanie... a možno pomôcť sestre sa správne rozhodnúť...
Sestru mas rada a jeho nie. Tak si zariad veci tak, aby si sa s nim stretavala co najmenej a aby si obmedzila stretnutia s nim na nevyhnutne minimum. Ked sa budes chciet stretnut so sestrou, tak date stretko vy dve osamote. On nemusi byt pritomny a ked nebude, o to lepsie pre teba. Ked tvojej sestre vyhovuje taky clovek, to je uz jej problem, ale najväcsi problem pride, ked tam budu deti, lebo co on z nich vychova? Take iste telata namyslene a tupe jak je on sam a ona ako telesne slabsia sa vyrovna vo vztahu s jeho nadvladou a da mu vo vsetkom za pravdu, bude ho v jeho chorych vychovnych metodach este aj podporovat a pozerat sa, ako jej z deti rastu teliatka neslusne a neuctive, ponizovacne, podcenovacne a opovrhovacne a este aj namyslene? Take deti si nikdy nenajdu partnerov, hoci aj v puberte budu mat na kazdy prst desat zaujemcov, ale v dospelosti uz nikoho. Pre teba z toho moze do buducnosti vyplynut ten problem, ze tvoje deti nebudu mat normalnych bratrancov a sesternice z tej vetvy od tvojej sestry. Ked tvoju sestru take namyslene typy pritahuju, asi ma nizke sebavedomie ona sama a niektore zeny s nizkym sebavedomim si zvysuju svoje vlastne sebavedomie tym, ze si najdu takych nafukancov a trpia v nestastnych vztahoch, len aby okoliu dokazali, ze ten, koho nasli, je NIEKTO a najst takeho NIEKOHO sa povazuje za velky uspech. V ociach takychto naivnych bez sebavedomia zien samozrejme. Ked on o sebe vyhlasuje, ze je NIEKTO, potom ona si mysli, ze on je naozaj NIEKTO. A este si mysli, ze ho tak vnima aj okolie. Ale ver, ze keby tvoja sestra nemala tohto namyslenca, tak by mala ineho namyslenca. Lebo ked ju raz take typy pritahuju, nic na tom nezmenia dobre rady okolia. Ona bola odsudena trpiet v nestastnom vztahu s namyslencom. Bud s tymto, alebo s inym.
Neboj on raz padne na hubu ked nos tak vysoko nosi
Pycha predchadza pad!
A to je akoze namysleny,lebo pracuje na mestskom urade? Tak to mi je top praca :)
A to s ním chodíš ty alebo segra?
Ozdoba: ľudia sú namyslení a správajú ako "niekto viac" preto, lebo vo svojom vnútri prežívajú presný opak...nádejný švagor raz skôr či neskôr zakopne, čo ho prinúti uvedomiť si svoje správanie a skutočný problém..
(PS: Ak môžem, jeden tip: keď ste sama poriadne si ponadávajte, aby ste dostali zo seba von hnev, ktorý cítite, inak Vás bude správanie švagra alebo iných ešte viac vytáčať a nebude Vám to prospievať ;))
Ved neboj sa, jemu sa to vrati...pockaj ked nahodou bude dole a bude musiet robit pre neho "podradnu robotu"..uvidime potom, ako sa bude tvarit... ludia mozu byt taki povahovo, ze su to proste namyslenci ale bohuzial nic s tym nespravia, ale takymto sa vecsinou velmi dari, na t pozor zas..ale nemam pocit ze tvoj svagor je takyto typ... on si jednoducho len namysla aky je super a nieco viac, ale urcite vo vnutri citi, ze je iny...lebo toto je vacsinou chvilkove, bud ho to prejde, ked padne na hubu, alebo sa tvoja sestra spamata a posle ho kade lahsie..totizto neviem ako sa on chova ku nej..to by si musela napisat ked tak
zuza ked nemas co k teme povedat tak mlc!
ty si asi tiez nejaka kancelarska krysa co?