moja segra sa dala dokopy s takym este slusne povedanym debilom. A vyzera to ze sa budu buduci rok brat. Problem je ten ze je taky ako som uviedla v nazve temy. Ma 42 rokov, rozvedeny raz a velmi opovrhujem ludmi ktori podla neho nic neznamenaju. On pracuje na mestkom urade, taka uradnicka krysa cez znamosti sa tam dostal a hraje doleziteho pana. Prosto, on sa nebude s hocikym rozpravat len tak. Opovrhuje zdrav. sestrami, ak mu niektora radi co ako tak jeho reakcia "vy mi nevysvetlujte, ja sa porozpravam s lekarom"! alebo minule sme boli v jednom butiku a predavacka mu peken pozdravila, on nic ako tela, spytala sa ho co si praje, zase mlcal ako tela, vybral si bez slova tovar a isiel skusat do kabinky, nakoniec siel zaplatit, pytala od neho nejaku kartu zakaznicku ktoru znacka toho butiku ponuka pre stalych zakaznikov, opat nic nepovedal ako tela vravim si, ona samozrejme zarazena, chuda asi uz mala pocit ze sama so sebou rozprava ani len nepozdravil ked sme odchadzali odtial. Hanbit sa za neho debila. Alebo v restike tiez len do znackovych musi ist, nepojde hocikde si sadnut ani len niekam do baru podla neho podradneho, postarka mu nieco prinesia alebo poslicek zasielku prevezme a nic ani len nepozdravi hotovy debil.
Co si o seba mysli ze je? To akoze ked robi na urade mestkom tak co? Serie nejake zlate hovna alebo prdi vonave prdy z riti? Ved je taky isty clovek ako my vsetci, skape ako kazdy clovek a skonci v zemi. Srat musi, prdiet prdi, grga urcite ked je sam, vytahuje jedlo zo zubov, maz v usiach sa mu tvori aj sople v nose, spodky si musi menit tak v com je iny od beznych ludi? A ten nos ako vysoko nosi, normalne by k nemu isla hlaska z filmu vesničko.."daj pozro ať nezakopneš" :DDD
Neznasam ho namyslenca...
Len chcem vediet vas nazor preco su niektori ludia taki strasne namysleni a tvaria sa dolezito a ze su nieco viac.
PS: co moja segra na nom vidi... ved on je taky koko..
Strašne namyslený a povýšenecký budúci švagor.... neznášam ho, čo s tým?
Uz si sa vygrcala a teraz sa zamysli nad sebou samou a to ries.