Dobrý den.. ani neviem čím začať. V poslednej dobe sa cítim strašne divne. Som po operacii pazeraka,už 2 tyzden som zavrety doma, len vcera som bol vonku. Dal som sa na vegetariansku stravu. Vegetarian som už 4 roky.No v poslednej dobe sa citim ako keby som mal ´´vymlety´´´mozog. Poznáte niekto ten pocit? Som taký slabý, malátny, najhoršie je na tom že to citim v hlave.. A keď zaspavam niekedy mavam take tlaky do hlavy. Ako keby nejake strely a je to dost neprijemne.. Citim ako keby som na dobrej ceste zblaznit sa. Naposledy mi na krvných chybal vitamin d. už som ho cely vybral (tablety) a teraz mesiac a pol neberem nič.. je to dost neprijemne.. niekedy musim mykat nohou aby mi bolo lepsie- mam nervozitu ale taku vnutrotelnu.. najhorsie je na tom ze svoj stav neviem ani moc opisat.. No len viem na 100% že tlaky v hlave pri zaspavani mám. Chcem svoju psychiku spat aka bola pred rokom :( + som zvykol dost často pijavat alkohol.. Citil som sa taky vymlety po nom ale teraz už mesiac vkuse nepijem.. Citil som sa super a teraz to prišlo zas aj 3x horsie.. Ani nefajcim, fajcil som.. Prosím prežívate niekto to čo ja? čo mám robit? pomožte mi lebo sa naozaj zbláznim. Zabudol som ešte dodat že som mal zníženu B12 naposledy ale tú už teraz berem 4 dni a necitim zlepšenie tak neviem či to je vitaminmi :( neviem či niečo také može napr. aj nedostatok vitaminu d spravit :(
čo sa somnou deje? (psychika,mozog, strach o seba)
Tak ten vnutorny nepokoj moze byt sposobeny aj tym, ze si pil alkohol...a teraz abstinujes..mesiac nie je nejak extra dlho..mozno su to len abstinencne priznaky...a keby ti to s tou hlavou neprestavalo tak vyhladaj neurologa..