Som zo seba nešťastná

Príspevok v téme: Som zo seba nešťastná
Lenka12345

Som zo seba fakt nesťastná. Ľudia na mne hľadajú chyby. Najprv som bola tučná. Potom im vadilo moje znamienko, kruhy pod očami, zuby a najnovšie sa mi vysmievajú za môj nos. Mám na ňom nepekný hrbol a neznášam sa preto. A stále sa mi vysmievajú a po nociach kvoli tomu placem a chcem vyzerat uplne ako niekto iny. Mám 13 tak na odstranenie hrbola budem musiet cakat min. 5 rokov. Rozmyslala som aj nad vyplnami kyselinou hyaluronovou ale neviem ci sa to moze dat 13 rocnej. Ak mate nejake skusenosti s tym napiste mi prosím. Alebo nejaký iny sposob ako sa toho hrbola zbavit lebo som uz zufala ani do zrkadla sa uz nechcem kukať.

nicollette12

Neries taketo veci takto skoro...povecsine ti, ktori sa ti smeju, su obycajne zakomplexovane deti, ktore z toho mozno vyrastu, mozno nie...ale neries ich, nevsimaj si ich.. lebo ver ze ked si ich nebudes vsimat, tak budes so sebou stastna...

verbena

hrbol len plasticka chirurgia, asi 1300€ na plastiku tak so suhlasom pisomnym od rodičov možeš ísť...ked ti zaplatia..

so znamienkom chod na kozne nech ti ho pozrie ze ho chces dať preč, - na chirurgii ti ho vyberu za 10€