chalani preco berete skarade baby?

Príspevok v téme: chalani preco berete skarade baby?
anonymkaja

Nechcem nikoho urazit neberte to nijak v zlom ale preco maju slovaci tak skarede ale podpriemerne vyzerajuce frajerky? Idem po nakupnom centre chalan ako model a vedla neho baba co ma rit ako kufor neni nicim atraktivna... a aky chalan po jej boku... a co si vsimam fakt ked idem po ulici... drviva vacsina chalanov vobec nema pekne frajerky...mozno 2 ja zo 100.. :) cim to je ze sa skarede zeny prve vydaju a prve maju deti? nechapem ked kazdy tak tvrdi ze si potrpi nato aby mal pri sebe peknu frajerku :) Prosim neberte to v zlom ale fakt sa pozrite na pary okolo seba :) NO hate me a pekny vecer :-D

medikamentus

kebyze som mlady chalan, ako posledne si vyberiem vyzehlenu blondynu s drapmi na rukach a podpatkoch v ktorych sa podkyna z obchodneho centra.
Niekedy je aj kufrik pekny. Ked ju milujes, niet co riesit.
Baby so sirsimi bokmi lahsie rodia a tym, co maju cesnakove rite mozu po porodoch narast kufriska.

Srnec28

Aj tie '' skarede'' su tupe. My nehovorte ze z pohladu viete zistit ci je nejaka baba blba. Takych blbych aj na pohladu je minimum. Problem je ze vacsina chlapov sa boji peknu zenu oslovit a radšej to ani neskusia a uspokoja sa s menej atraktivnou. A navyse tieto zeny su si vedome ze ich jedinou sancou ako si muza udrzat je dieta preto rychlejsie roztiahnu nohy a to sa zasa paci chlapom. Samozrejme to neplati 100 percentne. To je moj nazor, ale mozem sa aj mylit :)

verbena

no vieš moja, z peknej misky sa nenaješ ked je prázdna...
..pokial je dievča pekné ako obrázok no ked otvorí pusu tak sa za nu hanbí každý okolo tak nič moc...
podstatné je vnutro, to najdoležitejšie je očiam neviditelne, preto najlepšie vidíme srdcom..

s takýmto prístupom povrchnym že iba pozeráš kto ako vyzerá, možeš plakať doma do vankuša -sama...

že vraj protiklady sa priťahujú...

78Dynamo

Lebo väčšina z tých krásnych umachlených p...č nevie variť, nevie sa správať, nevie sa o seba postarať, a je to namyslené.

Matyo

Pretože "pekné", myslím také tie barbinovské typy, sú tupé ako poleno a príliš vychudnuté ženy nie sú dobré v posteli, sex s kostrou nie je bohviečo : )