Nechcem nikoho urazit neberte to nijak v zlom ale preco maju slovaci tak skarede ale podpriemerne vyzerajuce frajerky? Idem po nakupnom centre chalan ako model a vedla neho baba co ma rit ako kufor neni nicim atraktivna... a aky chalan po jej boku... a co si vsimam fakt ked idem po ulici... drviva vacsina chalanov vobec nema pekne frajerky...mozno 2 ja zo 100.. :) cim to je ze sa skarede zeny prve vydaju a prve maju deti? nechapem ked kazdy tak tvrdi ze si potrpi nato aby mal pri sebe peknu frajerku :) Prosim neberte to v zlom ale fakt sa pozrite na pary okolo seba :) NO hate me a pekny vecer :-D
chalani preco berete skarade baby?
Petrzlen velmi pekne! Kiez by vas bolo viac normalnych.
Ked tu uz niekto spomenul tu muzsku jesitnost, niektori muzi nechcu vedla seba krajsiu zenu, nez su oni, aby im nebrala obdiv a pozornost.
Niekedy maju zeny mnoho inych kvalit a niekedy len jednu a to krasu.
Raz som chodila s modelom a kamaratka mi vtedy povedala, ci sa nebojim, ze ona by takeho pekneho muza nechcela.
Neviem coho som sa mala bat. Vybral si mna.
*nielen na slovensku
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Tak tato tema je riadne zbytocna. Niekto (zakladatelka) tu zrejme zavidi ze o nu nieje zakopnute.
Vela muzov ma tie skaredsie zeny a vela peknych zien ma zas skaredsich muzov atd. Vsade to tak je nieje na slovenskh. Ja osobne tu kde byvam tak vidim dvoch "rovnakych". Peknehi muza aj peknh babu. Alebo menej pekneho s menej peknou.
Očividne vzhlad nieje vsetko. Ja tiez niesom vobec pekna a mala som toho najkrajsieho chalana akeho som kedy videla. Takze asi tak. Zaujmi spravanim a vzhlad moze ist bokom.
A neplat sa to inych vztahov. Nech si chodia s kym len chcu. Ich vec. Dufam ze tato tema bude zmazana
Pekna zena je ako pekne auto ,dobre sa na nom jazdi ale ma velke naroky a drahe palivo, ja mam radsej skromnu milu co ma ma rada hoci aj buclatejsiu a nemusi vediet vsetko to zena nepotrebuje . A najlepsia zena je ta moja .
No preto su niektore pekne baby samy, lebo ak uz muz za nieco stoji, tak chce, aby baba bola nielen pekna, ale aj mila. A to sa hlada zrejme tazko. S krasou totiz casto rastie ego. Zaroven som si ista, ze by muz nebol s takou, ktora prenho nie je krasna fyzicky, takze co ty vidis ako skarede baby, je len tvoj (irelevantny) nazor. Nazor toho muza je, ze su krasne. Muzi su prilis jesitni na to, aby si vybrali zenu, ktorej vzhlad ich dostatocne nereprezentuje.
Anonymkaja: neexistuje jednotná definícia pojmu „pekné“ a „škaredé“. Pre každého je príťažlivé niečo iné, resp. niekto iný...Rovnako tak ľudia vstupujú do vzťahov z rôznych dôvodov, niekto z úprimnej lásky a príťažlivosti, niekto iba z fyzickej príťažlivosti (kvôli sexu), niekto kvôli tomu, aby nebol sám, niekto kvôli peniazom, niekto kvôli tomu aby si poháňal svoje ego, atď, atď...realita je aj taká, ako uvádzajú páni vo svojich príspevkoch. Mnohé dievčatá sú posadnuté svojim zovňajškom, aby vytvárali dojem na iných, čo je však iba prejavom toho, že vo svojom vnútri sú „prázdne“ (to, čo neprežívajú vo svojom vnútri sa snažia „zamaskovať navonok“).
Niet div, že veľa chlapcov sa na také baby pozrie a ide ďalej ako bezdomovec pri pohľade na bilboard s iphone X.
Najkrajšia je žena, keď sa o seba stará (ale krajšia keď je milovaná), ale nech sa nestáva narcistickou egocentrickou osobou, ktoré táto doba z ľudí robí. Zo skúseností kamarátov, tak aj som sa stal svedkom arogantného alebo ignoratského chovania zo strany dievčat. Kým majú pocit nadvlády nad chlapmi, vyhovuje im to a príde im to v poriadku. Jedna moja kamoška presne sediaca popisu uvedenému vyššie odmietala dookola všetkých záujemcov a potom som ju našiel raz plakať, že si nikoho nemôže nájsť, že prečo ju nič nechce. Mávol som rukou, nedala si vysvetliť dovtedy, mňa to prestalo baviť. Aký typ siv - taký k sebe priťahuješ. Tak aj bolo, tak ako nikto jej nebol dobrý a záujemcov bolo dosť, tak teraz sú tu iba grázlici, kadejakí "polopodnikatelia" a nič slušné normálne. Normálni z okolia sa minuli. Záujem opadol. Ona sa zmenila, a aj oni... Nechcem ťa uraziť, ale buď si premeškala nejakú možnosť na perspektívny vzťah a teraz to ľutuješ, alebo si si vybudovala povesť nedobytnej ženy, na ktorú sa neoplatí mrhať čas, peniaze ani energiu. Existuje možnosť, že si tiež pre niekoho priemerná ako ostatné baby, a napr. ako si opísala, alebo niečím naozaj chlapcov odháňaš. Ja som zažil (pre istotu 2x) babu stíhačku, obe krásne ženy ... a stačilo mi to. Otázne je, ako ťa vidia tvoje úprimné kamarátky, to by ti mohlo pomôcť sa odraziť, ak sa ti nedarí. Alebo pripadá do úvahy možnosť, že naozaj nemáš čas, a vzťahy ten čas naozaj potrebujú. Ak si introvert, domased, nemáš záujmy, tak sa o tebe svet poriadne nedozvie. Vylepiť fotky na soc. siete za kontakt a konfrontáciu s okolím nepovažujem. Faktorov je veľa. Rozhodne nestrácaj na duchu, nie je nič neatraktívnejšie ako pôsobiť životom ubitý, rezignovaný alebo zúfalý jedinec. Nohami na zemi :) Ak sa zanalyzuješ, zdravo namotivuješ, budes žiť vlastný usporiadaný život, budeš vyžarovať do okolia radosť, neverím, že nezvábiš nejedného chlapa a spomedzi nich nenájdeš svoju soulmate :P Napokon, každý deň môžeš začať odznova a na nového človeka sa môžeš urobiť dojem, že si osoba, ktorú sa oplatí spoznať :)
Niet div, že veľa chlapcov sa na také baby pozrie a ide ďalej ako bezdomovec pri pohľade na bilboard s iphone X.
Najkrajšia je žena, keď sa o seba stará (ale krajšia keď je milovaná
Myslím, že autorka má pokrivený pohľad na realitu. Pravda je taká, že väčšina tých prekrásnych žien si náramne užíva ba až miestami zneužíva záujem okolia o svoju osobu. Pekné baby na soc. sieťach ako Badoo, Pokec, Insta, Tinder si radi užívajú svoju dennú porciu pozornosti. Neuveriteľným spôsobom popribúdali self presenters s otrepanou tematikou typu " aha dnes vyzerám takto..." Tieto baby rovnako dostávajú stovky správ, komentárov, žiadostí o priateľstvo, je samozrejmé, že nevedia odpísať každému, ani sa tak nedá pri najlepšej vôli, ani každému zúfalcovi, čo zpoza klávesnice nabral odvahu osloviť niekoho. Toto vedie k falošnej predstave o vlastnej neodolateľnosti. Nič neberiem, užívajte si krásu.