Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chalani preco berete skarade baby?

Príspevok v téme: chalani preco berete skarade baby?
anonymkaja

Nechcem nikoho urazit neberte to nijak v zlom ale preco maju slovaci tak skarede ale podpriemerne vyzerajuce frajerky? Idem po nakupnom centre chalan ako model a vedla neho baba co ma rit ako kufor neni nicim atraktivna... a aky chalan po jej boku... a co si vsimam fakt ked idem po ulici... drviva vacsina chalanov vobec nema pekne frajerky...mozno 2 ja zo 100.. :) cim to je ze sa skarede zeny prve vydaju a prve maju deti? nechapem ked kazdy tak tvrdi ze si potrpi nato aby mal pri sebe peknu frajerku :) Prosim neberte to v zlom ale fakt sa pozrite na pary okolo seba :) NO hate me a pekny vecer :-D

endura

Pretože majú ťah ako dvojkilowattový vysávač :-) Ale nie, vážne. Pretože bárbinám ich krása stúpla do hlavy a správajú sa ako princezné. Chalan si radšej bude užívať obdiv od baby od neho o level či dva menej krajšej.

ides

Lebo sa pritiahnu povahou a spolocnymi zaujmami, a podobne, takze taky vztah ma omnoho väcsiu sancu na celozivotnu stastnu buducnost ako vztah zalozeny vylucne na sexe, kde o pritiahnuti sa povahou nemoze byt ani reci a mimo postele su si partneri cudzi.

SOAD

Ak si myslíš, že si pekná a vadí ti to, že nemáš chlapa, ktorý by krásou vyhovoval tebe... Buď rada. Podľa tvojich morálnych zásad by pre teba aj londýnska stoka bola prehnane dokonalá. Páry, ktoré sú nevyrovnané atraktivitou, neexistujú. Ak niekto naozaj ľúbi tak aj "riť jak šafel" je dokonalá a od fitnessky. Keď dospeješ, tak zistíš, že pravá láska nie je len slepá, je to nemotorný dedko s alzheimerom, pretože sa chyby vytratia po jedinom pohľade do očí.

Trubkatrubka

Och si tak povrchná... Je mi z teba zle... Keby si vedela že nie každý je taký ako ty, tak by si aj chápala prečo sú určití ľudia spolu. Nieje všetko o vonkajšej kráse a aj modelovi sa môže páčiť baba s nadrozmernym kufrom, čo platí aj naopak. Ale asi nemá moc zmysel ti také niečo vysvetľovať

Vlados

Imho, prirodzenost je viac ako omietka na tvari. Len skoda, ze ju nie je vidno. Osobne ked vidim dievca namalovane ako obrazok, tak rozmyslam, ze musi byt riadne falosna, ked skryva vlastnu tvár.
Spät k teme, ked 2 zo 100 chalanov maju pekne frajerky, kde podla teba su pekne dievcata ? Krasa je velmi subjektivna, co sa paci jednemu, nepaci sa druhemu.

trp

Muzi vacsinou nemaju zaujem o jesitne, narcisticke, zakomplexovane, namyslene, spekulativne, povysenecke, afektovane, pokrytecke, neustale podrazdene dietujuce zeny.

bribar

Možno,že iba ty vidíš zle.My ženy máme inú ideu krásy ako muži.
Ženy si myslíme,že keď sú tenké ako modelky,dokonalý make up+ vlasy,tak budume krásne pre opačné pohlavie.
Lenže si myslím,že sa mýlime.
Podľa mojich kamarátov,skúseností tak muži preferujú prírodzenosť.