Ahojte baby.chcem sa potadit,mam pravidelnu menstruaciu ako hodinky..presne na den.no tento mesiac sa nedostavila,10dni mi meska,necitim nic ze by som ju mala mat,mam len taky silny priesvitny vytok a bolest v pravom vajecniku..mam ale chronicky zapal mechura..problem je v tom ze beriem silne psychiatricke lieky a mam zlomenu pravu nohu,na druhej clenok vytknuty tak sa mi neda ist na gyndu..vopred dakujem za nazor ci to moze byt tehotenstvo este dolozim ze som predosli menzes zacala btat HA maitalom no len dve tablety bolo mi zle z toho..no teraz ani len nespinim..dakujem
Tehotna ci nie?
pošli niekoho do obchodu nech ti kupi tehotensky test....
okrem ineho ked pišeš že mas zapal, potom pises ze beries silne psych. lieky - tie ovplyvnuju cyklus, zeny ktore beru AD casto im z liekov MS vynechá...
Antika nie ale ak potrebuješ s hocičím poradiť rada odpoviem a poradím
Opso-ty o com trepes?ake deti?ja mam 28rokov ,nepis take somariny led nevies a vonkoncom sa nestaraj do zenskych tem ked o tom nic nevies!!
Romca:dakujem za podporu,trosku mam obavy,no nieje to standa ak nahodou som tehotna a musim si davat lieky..a nieje ich malo..co uz,vydrzim do pondelka ci dostanem..este raz dakujem no ani nemame nejake podozrenie ze by sa smyklo;) daval sice pozor ale nikdy nevies no..dakujem.a ty mas podobnu skusenost?
Takéto deti a už to bezhlavo sexuje, potom sa strachujú, že budú tehotné. Strašné niečo, tento svet speje do záhuby.
Antika ak ti nepríde do pondelka utorka išla by som na gyndu
Ak máš nieaké otázky kludne napíš
Dakujem za odpoved;) no teraz som si robila test a vysiel negatyvny..tak to bude robit ten zapal asi..ak nedostanem do pondelka nejako sa dostavim k doktorovy aspon na vyvolavacku
Gratulujem, môžeš začať kupovať výbavičku. Jasne že môžeš byť tehotná, ale rovnako ti menzes mohol vynechať pre zápal. Daj si niekomu kúpiť test a uvidíš na čom si.