Tehotna ci nie?

Príspevok v téme: Tehotna ci nie?
Antika02

Ahojte baby.chcem sa potadit,mam pravidelnu menstruaciu ako hodinky..presne na den.no tento mesiac sa nedostavila,10dni mi meska,necitim nic ze by som ju mala mat,mam len taky silny priesvitny vytok a bolest v pravom vajecniku..mam ale chronicky zapal mechura..problem je v tom ze beriem silne psychiatricke lieky a mam zlomenu pravu nohu,na druhej clenok vytknuty tak sa mi neda ist na gyndu..vopred dakujem za nazor ci to moze byt tehotenstvo este dolozim ze som predosli menzes zacala btat HA maitalom no len dve tablety bolo mi zle z toho..no teraz ani len nespinim..dakujem

Antika02

Nikolka,urcite som to nemyslela na teba! Vseobecne viac krat sa mi stalo ze som na toto forum pisala z niecim aj vaznym a vela
ludi sa tu len posmieva..a to sa netyka len psychiky..asi tak..neviem teda na co radia v tom zmysle ze sa vysmievaju.a to aj inym ludom tu..nemuslela som na teba,viem ze si to myslela dobre takze ak som ta urazila,prepac a prajem ti prijemne sviatky.chcem len aby ludia boli na seba mili nakolko na svete je uz tolko zloby ze uz je to neskutocne az..

nicollette12

Antika, nechapem preco beries vsetko tak, ze ta kazdy uraza...velmi si asi namyslas, ze sa niekto potrebuje vyzivat v tvojom probleme, asi si myslela mna, ale nechapem naco to tu mas potrebu komentovat, ked nesuhlasis s tym co som napisala staci nereagovat, alebo napisat ze kazdy ma iny uhol pohladu, pochop ze ludia ti do hlavy nevidia...

Antika02

Pomocnica velmi ti dakujem za podporu..mozeme si pisat cez nail?nechcem ti tu rozoberat,vies,niejtory ludua sa tu vyzivaju ked niekoho urazaju..asi nemaju co robit..dakujem

RomcaPomocnica

antika no už ked sa stalo tak už to nevrátiš teraz s priatleom/manželom by ste mali myslieť na budúcnosť
Ak máš otázky kludne napíš poradím

nicollette12

Antika02 - tema ma absolutne neobtazuje, nic zle som nenapisala, takze nevidim dovod mi tu nieco vypisovat, ako si ja neviem predstavit ake to mas tazke..samozrejme, tazke to mat mozes, kazdy to ma tazke, ale vzdy sa da nieco robit, aby bol clovek stastny... a ked si myslis ze nie, tak stastna nikdy nebudes...staci sa zamysliet :))

Antika02

Nikolka ochranu sme mali ako vidis asi neucinnu..co si myslis ze som cez Kosice?za to ze beriem take lieky niesom idiot.chcela by som ta vidiet v plodnom veku ked by si aj chcela mat uz dieta ale koli chorobe nemozes..nevies si to ani predstavit ked ta tema obtazuje necitaj

nicollette12

Tak ak si tehotna, tak to ti drzim palce... ale uz bude neskoro plakat nad rozliatim mliekom, mali ste sa viac chranit a davat obrovsky pozor... nechcem byt zla, ale skor zacni nejak uvazovat ak uz si v tom a nie vyplakavat..