Tehotna ci nie?

Príspevok v téme: Tehotna ci nie?
Antika02

Ahojte baby.chcem sa potadit,mam pravidelnu menstruaciu ako hodinky..presne na den.no tento mesiac sa nedostavila,10dni mi meska,necitim nic ze by som ju mala mat,mam len taky silny priesvitny vytok a bolest v pravom vajecniku..mam ale chronicky zapal mechura..problem je v tom ze beriem silne psychiatricke lieky a mam zlomenu pravu nohu,na druhej clenok vytknuty tak sa mi neda ist na gyndu..vopred dakujem za nazor ci to moze byt tehotenstvo este dolozim ze som predosli menzes zacala btat HA maitalom no len dve tablety bolo mi zle z toho..no teraz ani len nespinim..dakujem

Antika02

No pekne..naozaj ale neviem ako som mohla otehotnet..neviem o nejakej nehode ani partner..teraz som pekne v haji;( neviem co mam robit a na vecer mam 5 toro liekov;((

Antika02

Pomocnica dakujem za podporu;) velmi;) no uz tie navaly tepla mam asi tri dni..hlavne sa bojim ak som nahodou tehotna,koli tym liekom ktore beriem..nemozen ich len tak vysadit..vobec neviem co robit;(

RomcaPomocnica

Antika no to môže byť od tej vyvolávačky ale na tvoje mieste ked ti neprejde bud by som zavolala alebo skočila tam

Antika02

Ahoj pomocnica.chcela som ti napisat ze dnes som bola na gynde teda,no nic nevidel doktor ani cystu ani ine problemy len ze mam nejak vysoko tu..neviem ako povedat skratka ze ako keby sa mi ani nrmali spustit..dal mi dvojitu davku vyvolavacky..do 10dni ked nedostanem tak zas test a prist k nemu..no od rana mi je velmi na zvracanie a je mi velke teplo..vlastne od vcera..

Antika02

Dakujem za rady..no na to ze som ju uzila v minulom mesiaci len dva dni,neviem no..bolo mi velmi zle z nej.uplne som mala hviezdicky pred ocami.ano,pomocnica,mam silny vytok taky priesvitny..a boli ma dole na pravo v podbrusku..od vcera mi je na zvracanie a take navaly horucavy mam..neviem svagrina vravela ze ma tiez silne zapaly no menzes aj tak dostane aspon aky taky..test vysiel ze niesom,no ak teda do zajtra nedostanem tak aj s barlami sa tam musim nejako dostat aby ma prezrel;(

Kyblicek

Ked z HAK grcias kazdu noc a nespis kvoli tomu, potom asi radsej uprednostnis ten pristup s lentilkami a vysadis to aj po dvoch dnoch. Niekedy to proste inak nejde. Ale mohlo by to mat vplyv na menzes mozno aj takyto vyrazny. Posnaz sa zajst ku gynekologovi.

mmoonna

Keďže si zobrala iba dve tabletky HA tak si si rozhádzala cyklus. Ha sa neberie ako lentilky, kedy sa t zachce. Ani vysadiť si ju nemôžeš hocikedy.

Antika03

Beriem stale tie iste lieky no menzes mam pravidelny ako hodinky..presne na den podla kalendara..a ten test som si robila..negatyvny..to uz aky silny by musel byt ten zapal ze ani nen nespinim?iba len silny priesvitny vytok..dakukem za radu a antidepresiva neberiem.iba z inych psych.liekov ako stabilizatori