Ahojte, mám obrovitánsky problém. Mám 12 rokov a veľa ľudí mi tupuje 9 a ja sa cítim ako keby som bola malá. Ale okrem toho mám aj tento problém: Mám 12 rokov som siedmačka a mám len 140 cm výšku, a vôbec mi nerastú prsia. Bojím sa že mám slabý vývin čo mám robiť aby som vyzerala skôr sexy ako roztomilo? Za každú odpoveď ďakujem.
Vyzerám mlado :(
bud rada ze je to tak ! a daj tomu cas. Co som si ja uzila debilnych reci a hanby v triede za moj "vyvin". Mozes mat klud tak si ho uzi. Kleby som mala ist spat na zakladku tak si to s tebou rada vymenim. Pochybujem ze len ty tak vyzeras inak by si to schytala prave za to.
Radsej sa venuj tomu co ta bavi v zivote a tieto obavy nechaj tak :)
Ach, tie dnesne deti, sproste a sebavedome. Najhorsia kombinacia :D
A čoho si teda schopná ? :-)
nikto nevie, čoho som schopná.
Nic si z toho nerob. Lepsie je vyzerat mladsie :-D mne vždy tipovali menej. :-D a som rada. :-) ani tou vyskou sa netrap mas len 12 a este porasties. A aj prsia mozu narast. Ved sa este vyvijas :-)
Laura219,
ja by som si TOTO NIKDY nedovolila! Tí ľudia Ti chceli poradiť a ty im nato odpíšeš TOTO? Inak 12 je naozaj málo, nemysli si že si už veľká, nie si decko ale nie si ani veľká. A k téme: Buď rada že si roztomilá. A čo vôbec vnímaš pod pojmom sexi? Že sa budú za tebou všetci chalani obzerať? Ak chceš byť vyspelejšia, najprv sa musíš naučiť tak aj správať.
Počuj, neviem či by si bola rada keby si mala mega aerbegy tak buď spokojná s prázdnimi ceckami, jasné?
Moja zlata, ja byt tvoja mama tak by som ti taku flasla, ze by si sa nezobudila... radsej sa uc!!!! A nepis sem somariny, lebo ked vidim ako sa vyjadrujes voci starsim ludom, tak len ukazujes ake decko si..a to poriadne nevychovane!! V 12 vyzerat sexy? Co chces, aby ta nejaky pedofil znasilnil, alebo pred kym chces byt sexy? Chlapci v tvojej vekovej katergorii este ani dievcata neriesia, tak neviem pred kym sa chces ukazovat...
Doron pre teba je 12 málo?!! Ve´d som už velká nerob tu zo mńa decko ty pschopat! Ke´d ja som ťava tak ty si ťav. DAJ SA LIEČIŤ! Obyčajný somár naj ce čert vežne. (Z neospravedlnením)
Ja viem že 12 a sexy. Ale pre mňa je krása vždy na druhom mieste. Na prvom samozrejme rodina. Nikto z triedy nevyzerá roztomilo len ja! Každý deň si musím dávať make-up. A láskavo tu na mňa nenadávajte vy HOVNÁ!