Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyzerám mlado :(

Príspevok v téme: Vyzerám mlado :(
Laura219

Ahojte, mám obrovitánsky problém. Mám 12 rokov a veľa ľudí mi tupuje 9 a ja sa cítim ako keby som bola malá. Ale okrem toho mám aj tento problém: Mám 12 rokov som siedmačka a mám len 140 cm výšku, a vôbec mi nerastú prsia. Bojím sa že mám slabý vývin čo mám robiť aby som vyzerala skôr sexy ako roztomilo? Za každú odpoveď ďakujem.

Doron

Nick hahaha
prsia ti ovisli lebo kazdej co koji decka ovisnu ak by si nekojili neovisli by, to je dan za kojenie
Autorka temy,
v 12tich chces byt sexy????
Pekne ti hrabe dievcatko, radsej sa poctivo venuj skole ti tava! A to sim este slusny, povedal by som to ostrejsie ale mas len 12..

anderko

akoze buki ty si riadny blb, davat taketo rady 12-nastrocnej. Ci by sa ti to tiez tak pacilo, keby to niekto radil tvojmu decku, lebo machrovat a mat blbe srandy od compu vie kazdy, len zalezi od vysky iq

Hahaha

:D :D :D Zlata, pobavila si ma
Ja mam cez 30, vyzeram na 24r, mam 150cm a prsia mi po 30tke ovisli ako dva cencule ... radsej sa chod venovat nejakemu konicku, pomoz mamke v kuchyni alebo si precitaj dobru knizku.
Vsetko ma svoj cas, a ten zial nezastavis ;-) takze taketo hluposti neries :)

Bnb

Si dieťa a preto ešte stále vyzeráš ako dieťa, nie je to nič nenormálne :) Prosím ťa, sexy? Ty práveže máš mať milú tváričku, keby si vyzerala vyspelejšie tak by si musela akurát znášať oplzlé narážky od spolužiakov či starších chalanov. So svojím vývinom aj tak nič neurobíš. Musíš byť trpezlivá, aj toho sa dočkáš.