ahojte uz druhy krat som sa zobudila na prudke buchanie srdca, vobec sa to nedalo zastavit az po nejakej dobe a myslela som si ze mi praskne myslite ze by to bolo krvnym tlakom?
Bolest srdca
ahojte mam 13 rokov a odkedy som zacal aktivne cvicit mam strasne bolesti pri srdci za radu dakujem
Nechcem nikoho strasit ,ale ked vas boli srdce chodte radsj na vysetrenie !!! Predvcerom zomrel brat mojej najlepsej kamaratky mal 36 rokov .Vecer mal bolesti laveho ramena aj celej ruky a bolel ho chrbat .koho by v tej chvily cloveka napadlo za musi hned utekat k lekarovy ani on nesiel a v noci dostal infarkt.Preto nespekulujte a chodte sa dat vysetrit.
Mne busievalo srdce velmi.Po vysetreniach na internom to bolo vzdy v poriadku.Po liekoch na psychiku to bolo este viac,magnezium nepomohlo ani nic"ludove" na srdce lebo lekar nemohol dat,ked nic nenasiel.Iba raz dal Trimepranol.Raz a naposledy som uzila.Myslela som,ze amen.Ukazovalo mi to na zle travenie a nakoniec je to intolerancia na potraviny/nieco ako alergia/,preco mi aj velmi zle travi.Bolo to pekne schovane.Teraz je to take,ze sa to da zniest,lebo drzim dietu.Avsak tu neznasanlivost mam siroku.Nemohla by som jest takmer nic.Tak aj preto moze busit srdce.Avsak treba ist doktorovi.
Mam iba 24 rokov. Nie je to ešte skoro na bolesť v srdci?