Rozchod bol velmi bolestivy. Potom vsak prisli dni kedy som sa s tym zacala vyrovnavat. Myslela som nanho bola som smutna a zaroven stastna zanho ze nasiel niekoho s kym je stastny. Prestala som nanho mysliet coraz viac a zacala sa venovat svojim veciam. Avsak za posledne dni je to ako na zaciatku. Vsetko co robim mi ho pripomina. Snazim sa nemysliet nanho ale nejde to. Vzdy ma naplni to prazdno a citim sa akoby sme sa rozisli len vcera. Velmi mi chýba. Niesom stastna nech robim cokolvek co ma baví citim sa hrozne. Vsade vidim jeho krásne modré oči. Aj ked to bol vztah na dialku, vidim ho a citim ho pri sebe. Ubehlo uz niekolko mesiacov a stále som nedokazala odstranit si nasu spolocnu forku z Facebooku. Nechodim sa na nu pozerat ale nedokazem ju ani vymazat. Skusala som najst si iny vztah, ale kazdy pohlad, dotyk, akoby to nebol iný chalan ale on. Už tomu bude polrok čo sme od seba a ja sa stale citim rovnako. Zazili ste to tiez? Dokazem si predstavit ze má zenu deti a ja ho stále budem aj tak milovat.