PRE VERIACICH: Hovoria, že peniaze nie sú všetko, ale všetko nasvedčuje tomu, že SÚ

Príspevok v téme: PRE VERIACICH: Hovoria, že peniaze nie sú všetko, ale všetko nasvedčuje tomu, že SÚ
aodjf

Nebudem dnes a zajtra odpovedať, pišem seminarku. ALE.

Peniazmi sa naozaj dá kúpiť všetko.

Akonáhle ich máte, ľudia s vami začnú zaobchádzať INAK. A je to okamžitá zmena. Vedia kúpiť hodnotu, rešpekt, popularitu, uznanie. Ľudia sa začnú meniť, ak ich máte. Takí ľudia väčšinou aj zmenia priateľov.

Máte možnosť cestovať, robiť čo chcete, dovolenkovať, zabávať sa, stretávať viac ľudí a tým máte aj väčšie šance stretnúť svoju lásku,

Môžete si nimi dať opraviť auto či pokazené zuby.
A s krásnymi zubmi sa potom zas ľahšie hľadá práca, alebo sa mýlim?

Môžete si predĺžiť mladosť rôznymi omladzujúcimi prostriedkami, stravovať sa a žiť zdravo.

Nemusíte od rána do večera drieť, každý deň vstávať, počuvať arogantneho šéfa, len aby ste žili z ruky do úst.

Vaše dieťa má rakovinu? Môžte mu zaplatiť špičkovú liečbu v zahraničí a tým bude mať oveľa väčšie šancu sa z toho dostať.

Máš veľký nos, odstávajúce uši? Môžeš si zaplatiť plastiku a tým sa budeš cítiť lepšie =sebavedomejšie = ľudia ťa budú hodnotiť a zaobchádzať s tebou INAK ako predtým.

Krasa, peniaze, uspech, zisk = ľudia tomu dávajú hodnotu, netvvárme sa že nie, ja som s tým nápadom neprišiel. Celý svet dáva tomu hodnotu. A nie ste ničím, ak tieto veci nemáte. Len bezvýznamným čislom, bezvýznamnym otrokom, kt. sa nehodi nikam inam ako na podradnú prácu, kt. mu zniči zdravie a šťastie. Ktorá ho spravi znechuteným, zavistlivym a zatrpknutym.

Krásou/peniazmi sa dá získať lepšia práca, lepšie možnosti, šťastnejší a slobodnejší život. Vdaka NIM máte aj dobré známosti.

Prečo potom ľudia klamú, že nie sú všetko a Boh tresce a neznáša tých, kt. si len chcú naplniť v tomto povrchnom svete potrebu uznania, potrebu šťastia, lásky, ocenenia, liečby (ak som chory), potrebu BYT NIEKYM. Prečo nás vhodil do povrchneho sveta, kde si niečim len ak niečo máš a zaroveň od nás vyžaduje žiť zviazane v pravidlách a utešovať sa frázou "peniaze nie sú všetko"?

Nie sú? Zoberte si AKUKOLVEK životnu oblasť a zistite, že treba k nej PENIAZE. Prečo je to teda vraj satanov nástroj, koreň všetkeho zla a neviem čoho? Ja som stvoril povrchný svet, povrchne hodnoty a povrchnych ludi? Alebo Boh? Prečo chce, aby som žil ako človek bez hodnoty, bez uznania, bez šťastia, bez liečby, bez zažitkov, bez lásky, bez slobody, s obmedeniami, nonstop tyranizovany šefom a chradnucim zdravim?

Nenastupujem na túto lod, Bože, lebo taký život považujem za otrocký a hrozný.

Vdaka Bože, že ma odsúdiš a budeš sa mi vyhrážať peklom za potreby, kt. si mi dal Ty sám.

Vdaka Ti, že si ma poslal na takýto svet.

Vdaka Ti za život a slobodnú vôľu, ktorú si mi daroval násilím a ktorá má vdaka mojej malosti, hriešnosti a človečenskosti predurčuje dostať sa tam.

Desatoro

Odpoved je, aodjf, jednoducha.
Lebo ziadne peniaze tu nemaju byt. Tak to Boh chce, teda aby sme si pomahali tam, kde je treba, a boli dobri. Ak teda treba na chod spolocnosti peniaze, urcite to nieje spolocnost podla Boha, ale spolocnost, ktora je mimo neho. Neriadi sa srdcom, teda ludi su si cudzi, niesu ako jedna rodina. A rozdelenie, to je Satan. Teda, peniaze su Satansky nastroj, platidlo spolocnosti, ktora je mimo Boha.

Krestan moze v takejto spolocnosti zarabat peniaze, ale len tolko, aby prezil, ak situacia nedovoluje inak. A inak, vidim, ze tomu celkom nerozumies, preco su peniaze zle. Treba na to trochu vacsi rozhlad,ako to vlastne funguje. Zakladom je to, ze peniaze sa musia poziciavat, teda ide aj o to, ako su peniaze navrhnute. Je rozdiel, ci sa plati zlatom, alebo pozicanymi peniazmi. Peniaze niesu ako peniaze, peniaze su vlastne mala zmluva na papiery, ktora nieco symbolizuje. Ak si zarobis nejake peniaze, niekde budu chybat. Preto je to zlo. Niekto bude mat menej. Ak by mali mat vsetci dost, museli by sa prestat poziciavat, a zaroven, vsetci co zarabaju viac, museli by sa zrieknut luxusu a rozdat to tam, kde zase niekomu inemu chybaju. A to uz sme blizko socializmu. A toho, ako to Boh chce. Vidis, ze ak by tu mali byt nejake peniaze, nesmeli by sa poziciavat na uroky a zaroven, kazdy by mal mat aspon trochu. Ale Boh nechce, aby tu boli nejake peniaze. Krestan by mal teda zit co najskormnejsie, a ak nahodou zarobi viac, nemal by si kupovat luxus.

Rakovinu nemas dostat, ak ides podla Boha a Boh zaroven tuto chorobu lieci. Takmer vsetci vylieceni hovorili, o viere (vela z nich to neprizna, ze sa obratili a modlili sa). Je pravda, ze v dnesnom svete peniaze pomozu na liecenie choroby, ale ak sa obratis k Bohu a postis, on Ta vylieci z kazdej choroby. Pokial si ale neporusil Boziu zmluvu, ziadnu chorobu ale nemas ani dostat. Ani Tvoje deti.

Snad som Ti zodpovedal Tvoju otazku.

tralalaaaa

No nie , niesu vsetko, ked mas proste zdravotne problemi, rakovinu, tak za peniaze si zdravie nekupis, ani lasku si za peniaze nekupis, ani stastie, ani pravych priatelov, dobre vztahy si nekupis. Praveze maju dost problem mat s niekym dobry vztah, lebo tazko niekomu doveruju, pretoze maju nato dovod, maju skusenosti, ze obcas sa najde niekto, kto ich chce len vyuzit,,, peniaze vsetkym niesu, dokaz toho ze to nehovorim len do vetra, a plasim sa za nimi? Odisiel som z velmi velmi dobre platenej prace, peniaze mi pribudali, ale zivot tratil,,, ludia casto podvedome zavidia bohatym, zavidia krasnym zenam, strpcuju im zivoty, , potom sa snazia skryvat, stratia sukromie, tym ze ich mnohy chcu, mnohych maju, a stratia zivotnu lasku, na konci umieraju osamely, zhodnocuju zivot, a vyhlasia, ze peniaze su nanic,, myslim ze nieco v tom zmysle vyhlasil zakladatel apple pred svojou smrtou. Najdi si to.